Inici

Vila-real llança una nova campanya de la Universitat Popular amb una desena de cursos de labors, artesania o balls

dissabte, 18 de desembre de 2021

La Universitat Popular prepara la seua 71a campanya, amb una desena de cursets i més de 200 places, mantenint tots els protocols de prevenció de la covid-19. El 2022, l'oferta formativa de la Universitat Popular manté alguns dels cursos i tallers més demandats com són l'anglés, tècniques tradicionals de boixets, calats, labor de retalls, restauració de mobles, pintura, taller de memòria, informàtica i balls de saló i llatins.

"La Universitat Popular, creada de manera pionera el 1986, és un dels eixos de l'aposta de Vila-real com a Ciutat Educadora, afavorint la formació de la ciutadania de manera contínua al llarg de la vida en multitud de disciplines", assenyala la regidora Rosario Royo. L'edil recorda que l'objectiu de la Universitat Popular és dinamitzar la creativitat, crear vincles culturals entre els ciutadans i oferir altres formes d'ocupació del temps lliure, així com fomentar i protegir les tradicions.

Els interessats a assistir als cursos han de presentar la sol·licitud a l'Ajuntament del 7 al 13 de gener o telemàticament en la seu electrònica. El 18 de gener eixirà la llista provisional d'admesos i el 21 del mateix mes es publicarà la llista definitiva. Les persones empadronades a la ciutat tindran preferència per a l'admissió, però qualsevol persona major de 16 anys pot matricular-se fins a completar les vacants.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es