Inici

La Cātedra d'Innovaciķ Cerāmica Ciutat de Vila-real apostarā per una major transferčncia de la recerca i l'impuls d'accions internacionals per a 2022

dissabte, 18 de desembre de 2021

Reuniķ de la Comissiķ mixta de seguiment de la Cātedra d'Innovaciķ Cerāmica_1

La Cātedra d'Innovaciķ Cerāmica Ciutat de Vila-real de la Universitat Jaume I ha mantingut la reuniķ anual de la Comissiķ Mixta de Seguiment, a la Biblioteca Universitāria del Coneixement, on s'ha presentat la memōria d'activitats de l'any 2021 i la proposta d'activitats per al prōxim any 2022.

A la reuniķ han estat presents David Cabedo, vicerector adjunt de Transferčncia, Innovaciķ i Emprenedoria; Eduardo Pérez, regidor de Cičncia, Innovaciķ i Universitats, Internacionalitzaciķ i Projectes Europeus; i Arxiu Municipal i Biblioteques; i Juan B. Carda, director de la Cātedra i catedrātic de Química Inorgānica i Orgānica de l'UJI.

Respecte a les activitats realitzades durant l'any 2021, cal destacar en l'apartat de formaciķ l'organitzaciķ de la primera ediciķ del curs de formaciķ continuada Introducciķ a la innovaciķ a través de l'economia circular i la tercera ediciķ del curs en Alta gerčncia en seguretat, defensa i tecnologia.

Quant a divulgaciķ i transferčncia, s'ha celebrat la fira Destaca en Ruta a Orpesa i la Jornada de la Cičncia i la Innovaciķ, a més de la gravaciķ del documental Somnis de fang, mentre que en investigaciķ, s'ha organitzat el XVI Congrés Internacional del Tčcnic Cerāmic, el 7th International Conference on Superconductivity and Magnetism i s'ha dut a terme el projecte Mater One.

Finalment, en l'apartat de mentoritzaciķ i consultoria, s'ha colˇlaborat amb la Xarxa d'Instituts Tecnolōgics de la Comunitat Valenciana (REDIT) i el Centre Territorial d'Innovaciķ i Desenvolupament Tecnolōgic CTI+D. També s'ha participat en els projectes de l'Ajuntament d'Orpesa i en el Concurs de la Uniķ Europea per a Joves Científics (EUCYS).

Pel que fa a l'any 2022, la Cātedra d'Innovaciķ Cerāmica Ciutat de Vila-real de l'UJI té previst crear un repositori en línia, amb la colˇlaboraciķ de l'Associaciķ Espanyola de Tčcnics Cerāmics (ATC) i l'associaciķ de voluntariat sénior d'assessorament empresarial SECOT, en el qual figuren accions empresarials, docents, de recerca i de carācter divulgatiu.

Entre els objectius per al prōxim any, també estā afavorir la transferčncia científica i tecnolōgica al sector cerāmic a través de la colˇlaboraciķ amb diversos projectes de recerca, així com l'impuls d'accions internacionals tant de carācter formatiu com d'investigaciķ amb empreses i entitats. En aquesta línia, també participarā activament en la preparaciķ de projectes europeus, i colˇlaborarā amb la Fundaciķ Universitat Jaume I-Empresa tant en projectes d'investigaciķ europeus com en programes nacionals com ara els LIFE o els programes IBEROEKA per a projectes fora d'Europa.

La fira Destaca, la primera fira de transferčncia científica i tecnolōgica de la Comunitat, també tornarā a Vila-real el 2022 per a seguir consolidant-se com un esdeveniment de referčncia en la promociķ científica i la divulgaciķ. Amb aquest mateix objectiu, la Cātedra aproparā activitats relacionades amb la cičncia i la tecnologia a l'estudiantat de la localitat amb la Setmana de la Cičncia. Així mateix, continuarā amb la realitzaciķ d'un programa de carācter divulgatiu a Rādio Vila-real, una iniciativa que va iniciar fa cinc anys en la qual participa estudiantat de secundāria i batxillerat de Vila-real. A més, seguirā amb la seua colˇlaboraciķ amb productores audiovisuals per a realitzar productes de carācter divulgatiu per a Internet i TV.

Galeria multimèdia

Imatges

Reuniķ de la Comissiķ mixta de seguiment de la Cātedra d'Innovaciķ Cerāmica
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadā Venta d'entrades Accés a la seu electrōnica interior Banner Cita Previa
Plaįa Major s/n. 12540 Vila-real (Castellķ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciķ de notificacions: notificaciones@vila-real.es