Inici -> Àrees -> Esports -> Notícies esports

Vila-real acomiadarà l'any amb l'XI edició de la popular Sant Silvestre del Club Triatló adaptada als protocols covid

dilluns, 20 de desembre de 2021

Presentació de la Sant Silvestre de 2021

Els carrers de Vila-real acolliran el pròxim 28 de desembre l'onzena edició de la carrera de Sant Silvestre, que torna adaptada als protocols covid. El Club Triatló de Vila-real, amb la col·laboració del Servei Municipal d'Esports, ha sigut l'encarregat, un any més, d'organitzar aquesta emblemàtica prova en la qual els veïns i veïnes participants podran disfressar-se i acomiadar el 2021 amb esport i humor. El regidor d'Esports i Salut, Javier Serralvo, ha presentat hui la carrera, acompanyat pel representant del Club Triatló, Álex Martí, que ha explicat l'organització de l'esdeveniment esportiu que, en aquesta ocasió i a conseqüència de la pandèmia, prescindeix de les categories infantils.

Serralvo ha agraït el treball del club per a mantenir aquesta prova amb tant d'arrelament popular a la ciutat i que té també un vessant professional. Martí ha detallat que per a garantir el funcionament de les mesures de seguretat, hi haurà un màxim de 600 participants, que efectuaran l'eixida de manera escalonada, organitzats en calaixos. A més, es prescindeix de les carreres de xiquets i xiquetes per prevenció, ja que es tracta d'un col·lectiu que encara no està vacunat. La prova arrancarà a les 20.00 hores a la plaça Major, on també estarà situada la meta. Els interessats podran inscriure's en diferents comerços de la ciutat fins al 23 de desembre o fins al 27 d'aquest mateix mes en el web de www.urbanrunningcastellon.com.

El regidor d'Esports ha recordat que aquests dos últims anys, el tradicional circuit de carreres que s'organitza des del Servei Municipal d'Esports s'ha vist afectat per la situació sanitària. Així, la xifra de carreres s'ha vist reduïda a dues úniques proves, la del 5K que es va realitzar el passat 7 de novembre i a la qual ara se suma l'emblemàtica carrera de Sant Silvestre.

"Són les dues úniques proves que hem pogut fer, però l'any que ve esperem recuperar aquest circuit de deu proves, que esperem poder presentar a principis de 2022", explica el regidor Javier Serralvo, que a més assenyala la importància de la vacunació contra la covid-19 per a així poder frenar el virus com més prompte millor.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es