Inici

Vila-real facilita l'escolarització infantil de 221 xiquets i xiquetes de la ciutat amb ajudes a les famílies de 271 euros per fill

dissabte, 1 de gener de 2022

Les famílies amb fills menors de 3 anys escolaritzats en alguna de les escoles infantils de Vila-real durant el curs 2020/2021 rebran una ajuda municipal de 271,49 euros per xiquet. La Regidoria d'Educació ha publicat ja la resolució definitiva de les ajudes municipals a l'escolarització infantil, de les quals es beneficiaran enguany un total 212 famílies amb 221 xiquets i xiquetes escolaritzats el curs passat i una inversió total de 60.000 euros. La quantitat global s'ha distribuït entre totes les sol·licituds que han complit els requisits de les bases de les ajudes.

"Per tercer any consecutiu, l'Ajuntament de Vila-real es posa al costat de les famílies amb xiquets de 0 a 3 anys, amb unes ajudes pioneres que persegueixen sobretot servir d'un xicotet suport a les famílies de la ciutat i afavorir l'escolarització en aquesta franja d'edat en les vuit escoles infantils de Vila-real", valora la regidora d'Educació, Aida Beteta, que destaca també l'aposta municipal per afavorir la conciliació familiar i laboral a través d'aquestes subvencions. Les escoles infantils autoritzades a la ciutat i contemplades en les ajudes són Babisol, Bambilàndia, Caperucita Roja, Cinc Sentits, El Solet (unitats de 0 a 1 anys i d'1 a 2 anys), Kinder Park, L'Esquirol i Món de fades.

"L'educació infantil és una etapa fonamental en el desenvolupament futur dels xiquets i xiquetes, ja que és l'etapa en la qual s'assenten les bases intel·lectuals i de socialització dels menors. Per això, una de les prioritats de l'Ajuntament de Vila-real és afavorir l'escolarització en aquesta franja primerenca d'edat i, d'aquesta manera, garantir l'accés dels xiquets i xiquetes, des del seu naixement, a l'educació, com a dret fonamental dels menors", assenyala Beteta. El llistat amb les famílies receptores de l'ajuda pot consultar-se en el tauler d'anuncis de la seu electrònica municipal.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es