Inici

Ana Vicent Colonques, Joaquín Font de Mora Gozalbo i el Villarreal CF, Premis Poble 2022

tornar Imprimir

dilluns, 10 de gener de 2022

Sala de premsa, Cultura

Presentació dels Premis Poble 2022

Ana Vicent Colonques, Joaquín Font de Mora Gozalbo i el Villarreal CF, Premis Poble 2022

La gala dels XXII Premis Poble torna a la programació de febrer amb motiu de les Festes Fundacionals. Serà divendres 11 de febrer a les 20.00 hores, a l'Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner quan es retrà homenatge a la periodista Ana Vicent Colonques, l'empresari Joaquín Font de Mora Gozalbo i al Villarreal CF, campió de l'Europa League.

L'esdeveniment s'adaptarà a les actuals circumstàncies, complint estrictament amb les recomanacions de les autoritats sanitàries i comptarà amb la participació del Grup de Dolçainers i Tabaleters de Vila-real, el Grup de Danses El Roser, el Club de Temps Lliure de la Consolació (CTLL), el mag Yunke i el conjunt de guitarres a tres veus, que recuperarà obres del mestre José María Abella (Preludi en mi menor, Preludi estudi en forma d'arpegis i Palmira) sota la direcció de Yolanda Torrente. Finalment, la Coral Sant Jaume serà l'encarregada de tancar la gala amb la seua interpretació de l'Himne a Vila-real.

La regidora de Cultura de l'Ajuntament de Vila-real, Rosario Royo, ha recordat el magnífic treball cultural que duen a terme en la gala amb la recuperació de peces musicals i tradicions. Com ja ocorreguera la passada edició, aquesta 22a edició de Premis Poble també es retransmetrà en directe per streaming.

"Serem fidels a la nostra cita amb la cultura, amb la tradició, amb la ciutat i un sentit reconeixement a la gent de Vila-real i als col·lectius, i entitats que es distingeixen pels seus triomfs i aportacions a la vida col·lectiva i al municipi", ha indicat el director de l'esdeveniment cultural, Juanjo Clemente, qui ha recordat el nom dels tres protagonistes, i per tant, premiats aquest any: Ana Vicent Colonques, Joaquín Font de Mora Gozalbo i el Villarreal CF.

Finalment, Clemente ha confirmat l'assistència d'autoritats locals, provincials i autonòmiques, així com la de premiats d'edicions anteriors i ha agraït a l'Ajuntament de Vila-real la seua sensibilitat i col·laboració amb la cultura i les tradicions locals, així com a totes les persones i entitats que, en les actuals circumstàncies, fan que la gala dels Premis Poble siga una realitat.

Galeria multimèdia

Imatges

Presentació dels Premis Poble 2022_1
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es