Inici -> Ajuntament -> Alcalde -> Activitat

Comunicat de l'Ajuntament de Vila-real referent al procediment de vacunació escolar

dijous, 13 de gener de 2022

Davant la situació generada hui durant la vacunació escolar al col·legi Pasqual Nácher, la regidora de Sanitat i de Seguretat Ciutadana a l'Ajuntament de Vila-real, Silvia Gómez, manifesta el següent:

  • L'Ajuntament de Vila-real, tots els seus departaments i personal, s'han posat des del primer minut a la disposició de les autoritats sanitàries i els professionals sanitaris per a col·laborar en tot el possible en la lluita contra la pandèmia per la covid-19, des dels primers moments del confinament fins a tot el procés de vacunació, la vacunació escolar inclosa.
  • El compromís de l'Ajuntament de Vila-real amb la lluita contra la pandèmia i la col·laboració amb les autoritats sanitàries és ferm i notori. La vacunació s'ha demostrat com la mesura més eficaç en la lluita contra la covid-19 i el nostre suport al procés d'immunització és absolut.
  • Durant el matí de hui, la Policia Local s'ha desplaçat al col·legi Pasqual Nácher per a atendre un avís procedent del 112, segons el qual presumptament s'estava cometent un delicte. Atenent la seua obligació de comprovar les situacions d'alerta que es comuniquen en els canals habilitats per a això, dos agents de la Policia Local han acudit al centre, on un equip mèdic estava procedint a la vacunació dels escolars. Els agents han comprovat la situació per a certificar que no s'estava cometent cap delicte i han convidat una persona que es manifestava contrària a les vacunes a eixir del centre, com finalment ha fet. A fi de formalitzar l'expedient i per a l'elaboració d'informes davant de possibles denúncies posteriors, els agents han procedit a recaptar la informació de la situació i persones presents durant els fets. 
  • La mateixa regidora i primera tinent d'alcalde, Silvia Gómez, ha acudit al centre i s'ha entrevistat amb totes les persones implicades.
  • El procés de vacunació escolar ha continuat amb normalitat.
  • L'Ajuntament de Vila-real vol mostrar novament el seu agraïment i el seu suport al personal sanitari i, en aquest cas, als equips mèdics desplaçats als centres docents, per l'esforç realitzat durant tots aquests mesos per a protegir la salut i la vida de les persones. 
  • Com sempre, l'Ajuntament de Vila-real està a la disposició de la Conselleria de Sanitat i el Departament de Salut de Plana, per a ajudar en tot el possible en aquesta lluita contra el virus que ens concerneix a tots.
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es