Inici -> Àrees -> Normalització Lingüística -> Notícies

Normalització Lingüística obri una nova edició dels cursos de valencià per a nouvinguts i per a pares i mares

dimarts, 18 de gener de 2022

Curs de valencià per a mares i pares

La Regidoria de Normalització Lingüística ha iniciat una nova edició dels cursos de valencià gratuïts per a la població adulta, que s'impartiran de gener a juny de 2022, adaptats als protocols de seguretat necessaris davant la situació sanitària actual. Així, des d'aquesta setmana s'imparteixen tant el curs de valencià de nivell inicial (A1-A2) per a nouvinguts com el curs de valencià de nivell B1-B2 per a pares i mares. Tots dos cursos, de 60 hores de duració, es realitzen de manera presencial a l'aula de formació de la Fundació Caixa Rural de Vila-real (plaça de la Vila, 2) i a càrrec de professorat del Centre Carles Salvador d'Acció Cultural del País Valencià. La regidora de Normalització Lingüística, Noelia Samblás, ha agraït a les dues entitats la seua implicació i predisposició perquè un any més aquests cursos que la Regidoria coordina es puguen oferir a la població de Vila-real.

Noelia Samblás assenyala que "un any més, i malgrat la complicada situació econòmica de l'Ajuntament de Vila-real, hem sumat esforços per a continuar oferint recursos a la població que siguen eines importants per a ells, com són aquests cursos, que són totalment gratuïts i ajuden la població nouvinguda a integrar-se i els pares i mares a aprendre millor la nostra llengua. A més, cal recordar que els cursos s'imparteixen atenent els protocols i mesures de prevenció de la covid-19 i hi serà obligatori l'ús de la màscara de protecció".

Els cursos s'ajusten als programes dels nivells A1, A2, B1 i B2 de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià, de l'Escola Oficial d'Idiomes i de CIEACOVA, les tres institucions que acrediten els certificats oficials de valencià. De moment, els cursos tenen 15 alumnes cadascun i encara hi queden algunes places lliures.

Galeria multimèdia

Imatges

Valencià per a nouvinguts 2022
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es