Inici -> L'Ajuntament i tu

Mobilitat reactiva aquest dilluns el servei d'autobús a l'UJI amb el retorn de l'activitat lectiva al campus universitari

dissabte, 22 de gener de 2022

L'autobús que connecta Vila-real amb el campus de la Universitat Jaume I reprén aquest dilluns 24 de gener el seu servei habitual després de l'aturada pel període d'exàmens. D'aquesta manera, amb el retorn a l'activitat lectiva, els estudiants podran tornar a utilitzar aquest transport públic gratuït, que manté el mateix horari i recorregut. Tal com informen des del Departament de Mobilitat de la Regidoria de Territori, l'autobús llançadora tornarà a funcionar amb les parades i horaris següents: eixida de Vila-real a les 7.30 h i a les 13.30 h, parades per ordre: avinguda del Riu Ebre; avinguda de Francesc Tàrrega, 33; avinguda de Pius XII, 30, i estació de trens. Eixida de l'Àgora de l'UJI a les 14.00-14.15 h i a les 21.00 h, amb el mateix recorregut que a l'anada.

Amb aquest servei, Vila-real facilita la mobilitat dels estudiants i consolida la seua vocació de ciutat universitària i seu de l'UJI a la Plana. De fet, una de les parades de l'autobús se situa enfront de la seu de la Biblioteca Universitària del Coneixement (BUC).

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es