Inici -> Ajuntament -> Alcalde -> Activitat

Vila-real signarà un conveni amb Correos per a facilitar el pagament de taxes i impostos municipals a l'oficina de l'entitat

diumenge, 13 de febrer de 2022

Reunió de l'alcalde amb responsables de Correus

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, s'ha reunit aquesta setmana amb el director regional de Correos, Francisco Briceño, i la directora de l'oficina de Correos de Vila-real, Raquel Franch, amb l'objectiu d'abordar qüestions d'interés i crear sinergies entre el consistori i l'empresa pública postal que redunden en benefici de la ciutadania. Sobre aquest tema, un dels acords entre totes dues institucions és la signatura d'un conveni de col·laboració per a autoritzar el cobrament de tributs municipals a l'oficina de Correos. "En la nostra vocació de capital comarcal de serveis, l'oficina de Correos juga un paper fonamental i per això des de l'equip de govern sempre hem defés la importància de comptar amb un servei postal de qualitat en el nostre municipi", explica l'alcalde, que valora de manera molt positiva la trobada mantinguda amb els responsables de Correos. "Amb la signatura d'aquest acord, els veïns i veïnes tindran l'opció de pagar taxes i impostos municipals també a través de l'oficina de Correos, a més de les oficines bancàries, de manera que ampliem les opcions a l'abast de la ciutadania per a l'abonament dels tributs", indica el primer edil.

Aquesta iniciativa impulsada per la societat estatal de Correos porta per nom Tenvío, i consisteix en un servei de cobrament de tributs municipals a través de les oficines que l'entitat té en tota Espanya. Perquè l'Ajuntament puga fer ús d'aquest servei és necessària la signatura d'un conveni entre totes dues institucions, que es rubricarà en breu, tal com han acordat l'alcalde i els responsables de Correos en la seua trobada. Finalment, Benlloch ha agraït el compromís de Correos per intentar millorar i ampliar el servei que ofereix a Vila-real. Així mateix, ha destacat la recent col·laboració de la societat estatal a través d'una acció de caràcter cultural en benefici de la ciutat com és l'edició del primer mata-segells turístic dedicat al patró, sant Pasqual.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es