Inici -> Àrees -> Relacions institucionals -> Notícies

El lliurament dels Premis 20 de Febrer reconeix sis persones i entitats exemple de la nova Vila-real del segle XXI

diumenge, 20 de febrer de 2022

Lliurament dels Premis 20 de Febrer de 2022

L'Ajuntament de Vila-real ha lliurat aquest matí, en el marc de la commemoració de la fundació de la ciutat, els Premis 20 de Febrer de 2022. Els premiats d'enguany -Fundació Flors, l'empresari i president de Cevisama, Manuel Rubert; la historiadora Paula Menero; la periodista esportiva Mónica Benavent; l'escriptora María Victoria Peset; i l'Associació Comarcal de Pous de Reg- han rebut de mans dels portaveus dels diferents grups polítics municipals una insígnia dels Premis 20 Febrer, creada per primera vegada enguany, amb la qual entren a formar part de l'elenc d'honors i distincions de la ciutat. 

Alguns dels que formen part d'aquest elenc -els Fills Predilectes Manuel Colonques i Héctor Colonques i el Fill Adoptiu mossén Guillermo Sanchis- han acompanyat també la corporació i els premiats durant l'acte. L'alcalde de la ciutat, José Benlloch, ha desgranat els mèrits dels premiats d'enguany, com a representants del caràcter vila-realenc i la nova Vila-real del segle XXI. L'alcalde s'ha referit també durant el discurs als Premis 20 de Febrer extraordinaris que es crearan per primera vegada enguany per a reconéixer la tasca de totes aquelles persones i entitats que han contribuït en la lluita contra la covid-19. Una pandèmia que, a Vila-real s'ha cobrat la vida de 105 persones, a les quals se'ls retrà també homenatge amb un monument commemoratiu.

Més fotografies, al Flickr de l'Ajuntament de Vila-real

Galeria multimèdia

Imatges

Lliurament dels Premis 20 de Febrer de 2022_7 Lliurament dels Premis 20 de Febrer de 2022_6 Lliurament dels Premis 20 de Febrer de 2022_5

Veure més imatges

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es