Inici -> Ajuntament -> At. Ciutadania, Proximitat i Consum -> Notícies

Vila-real col·labora en la inserció laboral de l'alumnat del CPEE La Panderola amb pràctiques a l'Ajuntament

dilluns, 28 de febrer de 2022

La regidora de Proximitat, Miriam Caravaca, amb els estudiants del CEE La Panderola que realitzaran pràctiques a l'Ajuntament

Quatre estudiants del Col·legi Públic d'Educació Especial La Panderola realitzaran pràctiques laborals a l'Ajuntament de Vila-real com a part de l'acord que el consistori manté amb aquest centre per a la inserció de persones amb diversitat funcional. La regidora de Proximitat i Participació Ciutadana, Miriam Caravaca, ha sigut l'encarregada de donar la benvinguda als quatre joves, que a partir del 7 de març exerciran diferents funcions en els departaments d'Atenció i Tràmits, Consum i Proximitat. Es tracta de Lucía Torralva Navarro, Sergio Rodríguez Aliaga, Iván Mengual Martínez i José Ángel Ramírez Salvador, que han tingut l'oportunitat de conéixer les dependències municipals en les quals realitzaran les pràctiques acompanyats per la seua professora, Pilar Febrer Narro.

"Treballar per la plena integració de les persones amb diversitat funcional és un dels compromisos de l'acció social d'aquest equip de govern", apunta Miriam Caravaca, que recorda que aquest programa de pràctiques en col·laboració amb el col·legi La Panderola està en marxa des de fa anys "amb excel·lents resultats, ja que per als alumnes és una manera de prendre contacte amb el món laboral, d'aprendre i de posar al servei de la ciutat totes les seues capacitats, i per al consistori és una satisfacció col·laborar en la seua formació i comptar amb el treball que exerceixen dia a dia". Els quatre participants en aquest programa realitzaran un total de 100 hores de pràctiques, des del 7 de març fins al 13 d'abril.

Cal recordar que el consistori de Vila-real impulsa altres accions per a la integració de les persones amb diversitat funcional com el programa d'inserció laboral en col·laboració amb l'entitat XiCaEs, dependent de la Fundació Caixa Rural Vila-real. En la segona edició d'aquest programa, que es va desenvolupar durant tot l'any 2021, van participar una dotzena de joves, que van fer diferents tasques tant a l'Ajuntament com a la Fundació Caixa Rural i en entitats socials de la ciutat.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es