Inici -> Àrees -> Policia Local -> Notícies de la policia

El dispositiu contra el botelló salda el primer cap de setmana amb 101 denúncies pels voltants de la Maiorasga i Botànic

dilluns, 28 de febrer de 2022

Substàncies intervingudes per la Policia Local en el dispositiu especial contra el botelló

El dispositiu especial contra el botelló desplegat el passat cap de setmana per la Policia Local s'ha saldat amb 101 denúncies, tant per consum d'alcohol al carrer, com per drogues o accions incíviques com miccionar en la via pública. El primer dels dispositius especials, que es mantindran durant els pròxims caps de setmana, ha multiplicat quasi per quatre les intervencions policials respecte a les realitzades la setmana passada, amb 26 denúncies.

Les zones on s'han interposat la majoria de les denúncies han sigut el parc de la Maiorasga, el parc enfront del col·legi Botànic Calduch i els voltants de l'avinguda de Grècia. De les 101 denúncies interposades, 78 són pròpiament per la pràctica del botelló, altres 16 per drogues i 5 per miccionar en la via pública. Els agents van interposar una altra denúncia més per falta de respecte a l'autoritat.

"Els dispositius especials funcionen i hi perseverarem amb l'objectiu de posar fi a un problema que atempta contra la convivència ciutadana, la salut pública i fins i tot la salubritat de les zones on es practica. Fem una crida a tots, vila-realencs i veïns d'altres poblacions, al respecte i al civisme. Es pot gaudir de l'oci i de la nit, per descomptat, però sempre respectant la legalitat, el descans del veïnat i el bon estat dels nostres carrers i places", assenyala la regidora de Seguretat Ciutadana, Silvia Gómez.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es