Inici -> Àrees -> Economia -> Notícies

La Fira Outlet torna amb una novena edició ampliada a dos dies per a presentar les millors ofertes del comerç local

dimarts, 1 de març de 2022

Cartell de la novena Fira Outlet

La Fira Outlet, organitzada per la Unió de Comerç de Vila-real (Ucovi) amb el suport de l'Ajuntament de Vila-real, traurà al carrer les millors ofertes durant la seua novena edició, amb més de 20 expositors de diversos sectors comercials, com ara calçat, moda o decoració. Com a novetat, enguany la fira es podrà visitar durant dos dies, el 5 de març de 10.30 a 20.30 hores i el 6 de març de 10.30 a 14.00 hores, i estarà situada a la plaça Major.

"Aquesta fira d'oportunitats suposa una fórmula comercial beneficiosa tant per als comerciants com per als consumidors. Per als comerciants, perquè tenen l'oportunitat de donar eixida a l'estoc acumulat durant temporades anteriors, i per al consumidor, perquè és una oportunitat singular per a adquirir productes de qualitat a un preu reduït", asseguren des d'Ucovi, al mateix temps que remarquen que "aquesta fira és una bona oportunitat per a passejar per la ciutat i realitzar compres en un ambient relaxat, a l'aire lliure i agradable, a més de conéixer als comerços locals de Vila-real en un espai comú".

El regidor de Comerç, Diego Vila, afig que "des de l'Ajuntament de Vila-real volem ajudar i fer costat als nostres comerços en tot el que és a les nostres mans, per això enguany l'horari del mercat s'amplia i se celebrarà en dos dies, el dissabte 5 i el diumenge 6 de març, amb la intenció de deixar més temps perquè el públic, tant de Vila-real com d'altres localitats, puga venir a visitar la fira".

La iniciativa s'emmarca en les actuacions de dinamització que duu a terme Ucovi amb la finalitat de promoure el desenvolupament comercial i donar resposta a les necessitats del sector, que s'ha vist greument afectat per la crisi econòmica derivada de la pandèmia.

Enguany, els comerços participants són: Floristeria Ikebana, Zaruba, Besa Principesa, Calzados Prieto, Cànem, Mauro Colección Hombre, Boutique D2, Kaki, M10, Deportes Eva, Texas Home, Texas Dona, Needles and Pins, Modas del Sur, El Vestidor de Sofia, Mobihogar-Maxi Cleaner, Merceria Amelia, Complements Fortuño, Menuts i Garabato.

Galeria multimèdia

Imatges

Cartell de la novena Fira Outlet_1
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es