Inici -> Àrees -> Participació ciutadana -> Notícies

Benlloch felicita Alba Ojeda i Javier Granell, els dos joves vila-realencs que integraran el primer Consell de la Infància de la Comunitat Valenciana

dijous, 3 de març de 2022

L'alcalde rep als dos joves que formaran part del primer Consell de la Infància de la Comunitat

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha rebut aquesta vesprada els membres del Consell de Xiquets i Xiquetes, Alba Ojeda Cejudo i Javier Granell García, que dissabte que ve participaran en la constitució del primer Consell de la Infància i l'Adolescència de la Comunitat Valenciana, com a consellers electes. Benlloch els ha felicitat i ha lloat la implicació dels dos joves en la vida pública local i autonòmica. En la recepció, han estat també la regidora de Participació Ciutadana, Miriam Caravaca, i els pares de tots dos consellers.

"A Vila-real vam ser pioners, l'any 2015, en la creació del primer Consell de Xiquets i Xiquetes, que, des d'aleshores, no ha deixat de treballar per millorar la nostra ciutat i donar veu als més joves fins i tot durant els pitjors moments de la pandèmia", assenyala Benlloch, qui recorda que el consell local va tenir també un paper important en l'elaboració de la primera Llei de la Infància de la Comunitat i del consell autonòmic. De fet, el primer Consell de la Infància i l'Adolescència tan sols compta amb representants de dos municipis de la província: Vila-real i la Vall d'Uixó. "Una mostra més de la referència que en l'àmbit de la participació ciutadana, en particular en els nostres xiquets i joves, està jugant Vila-real. Estic segur que Alba i Javier no sols podran viure una experiència molt enriquidora en l'àmbit personal sinó que també revertiran tot aquest aprenentatge, ganes i implicació en la millora de la nostra ciutat", conclou Benlloch.

L'alcalde, que acompanyarà dissabte que ve els vila-realencs en la constitució del Consell de la Infància, ha entregat als dos joves un diploma commemoratiu i una reproducció en 3D de l'escultura del rei Jaume I, obra del Fill Predilecte de la ciutat, Vicente Llorens Poy, en commemoració d'aquest assoliment.

Galeria multimèdia

Imatges

L'alcalde rep als dos joves que formaran part del primer Consell de la Infància de la Comunitat_1
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es