Inici -> Àrees -> Normalització Lingüística -> Notícies

Vila-real acull la presentació del llibre 'Ús del valencià en la indústria de consum 2019' per a impulsar l'ús de l'idioma

diumenge, 27 de març de 2022

Presentació del llibre 'Ús del valencià en la indústria del consum 2019'_1

La Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, en col·laboració amb la Regidoria de Normalització Lingüística de Vila-real, ha presentat el llibre Ús del valencià en la indústria de consum 2019, de Toni Marqués. El volum fa un estudi sobre el valencià en la indústria i posa l'accent en la indústria fabricadora de béns per als consumidors i consumidores finals, amb dades i estratègies per a beneficiar la presència del valencià en el sector de producció de béns de consum.

La presentació de l'acte ha estat a càrrec de Maria Dolors Parra, directora general de Internacionalització de la Conselleria d'Economia, i ha comptat amb la presència de Rubén Trenzano, director general de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme; Noelia Samblás, regidora de Normalització Lingüística, i l'autor del llibre, Toni Marqués, sociòleg i creador de l'empresa Investratègia, consultora especialitzada en la realització d'estudis quantitatius d'opinió i mercat. També hi ha assistit el vicepresident de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua, Joan Rafael Ramos.

Galeria multimèdia

Imatges

Presentació del llibre 'Ús del valencià en la indústria del consum 2019'
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es