Inici -> Àrees -> Normalització Lingüística -> Notícies

Normalització convoca els Premis Maig - Memorial Pasqual Batalla de narrativa breu, que recuperen les dates originals

dissabte, 26 de març de 2022

Normalització convoca els Premis Maig - Memorial Pasqual Batalla de narrativa breu, que recuperen les dates originals

L'Ajuntament de Vila-real ha aprovat la convocatòria dels Premis Maig - Memorial Pasqual Batalla de narrativa breu per a l'any 2022, que recupera les dates que donen nom als premis literaris en valencià. La regidora de Normalització Lingüística, Noelia Samblás, ha explicat que "enguany els Premis Maig es tornaran a lliurar al maig, com ha sigut tradicional en aquesta convocatòria de premis durant quasi tota la seua trajectòria". "Només hem modificat aquesta data en casos molt concrets per causes de força major", recorda.

En aquest sentit, l'escriptor i membre de l'organització, Vicent Usó, ha declarat que "el fet de tornar a celebrar el lliurament dels Premis Maig al mes de maig és una mostra de la nostra intenció de tornar a la normalitat després de dos anys". "Per això", agrega, "volem compartir una altra novetat. Hem publicat un blog en el qual es pot consultar tota la informació sobre els Premis Maig, en l'adreça https://www.premismaig.blogspot.com/". La Regidoria de Normalització Lingüística també té una secció del seu web dedicada exclusivament als Premis Maig, www.vila-real.es/premismaig, en la qual es poden consultar les convocatòries anuals i els contes guanyadors de les edicions anteriors.

En la convocatòria de 2022, podran optar als Premis Maig - Memorial Pasqual Batalla, amb una dotació de 600 euros per al primer premi i de 300 per al segon, les obres de prosa narrativa de creació estrictament literària, de tema lliure, escrites en català, inèdites i que no hagen estat premiades en altres certàmens. La seua extensió haurà d'estar entre els 3.500 i els 8.000 caràcters, espais inclosos. Les obres aspirants ja es poden remetre per correu electrònic a l'adreça premismaig@gmail.com fins al 30 d'abril de 2022. Les bases completes es poden consultar en la seu electrònica de l'Ajuntament de Vila-real https://seuelectronica.vila-real.es.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es