Inici -> La teua ciutat -> Joventut -> Festival de curts Cineculpable

VIST suma 'Nosotros no nos mataremos con pistolas' a la jornada de cloenda

dimarts, 29 de març de 2022

Elenc de la pel·lícula

El 24é Festival Internacional de Cinema de Vila-real projectarà aquesta pel·lícula rodada a cavall entre València i Castelló. En el passe participaran una de les actrius protagonistes, Lorena López; la productora executiva, Lina Badenes; el productor associat, Jorge Acosta, i els guionistes Antonio Escámez i Víctor Sánchez Rodríguez.

VIST, el Festival Internacional de Cinema de Vila-real organitzat per l'Associació Sal de la Fila amb el patrocini de l'Ajuntament de Vila-real, acomiadarà la seua 24a edició amb una pel·lícula rodada a la terreta, Nosotros no nos mataremos con pistolas, després del seu pas recent per la Secció Oficial del Festival de Màlaga. I és que VIST acollirà la projecció d'aquesta història que arribarà a les sales de cinema espanyoles el 17 de juny de la mà de Filmax. A més de la projecció, el festival comptarà amb la presència d'una de les actrius protagonistes, Lorena López; la productora executiva de Turanga Films, Lina Badenes; els guionistes Antonio Escámez i Víctor Sánchez Rodríguez, també autor de l'obra de teatre homònima, i Jorge Acosta, productor associat.

Filmada entre el Quartell i Almenara durant l'estiu de 2021 i basada en l'obra de teatre homònima, Premi Max Millor Autoria Revelació 2016, de Víctor Sánchez, Nosotros no nos mataremos con pistolas és una dramèdia"amb fortes dosis de comèdia i punyentment nostàlgic", segons María Ripoll, la seua directora i la segona més taquillera de la història del cinema espanyol. Ingrid García-Jonsson, Elena Martín, Joe Manjón, Lorena López i Carlos Troya encarnen els protagonistes d'aquesta història "coral, estiuenca i àcida", com descriuen les seues productores.

La pel·lícula es projectarà per a premsa i professionals el divendres 1 d'abril, dia de cloenda de VIST, a les 12.00 hores als Cines Babel de València i a la vesprada hi haurà un segon passe per al públic a Vila-real, epicentre del 24é Festival Internacional de Cinema, als Cines Sucre, a les 19.00 hores, com a avantsala de la gala de lliurament de premis que arrancarà a les 22.00 hores a l'Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner de Vila-real. Les invitacions per a la projecció vespertina, dues per persona, poden arreplegar-se a l'Espai Jove de Vila-real de 9.00 a 14.00 i de 17.00 a 21.00 hores.

Un Capricho de Producciones i Turanga Films produeixen aquest film que compta amb el suport de l'Institut Català de les Empreses Culturals, l'Institut Valencià de Cultura, Televisió de Catalunya, À Punt Mèdia, IB3 i Crea Sgr, amb la producció associada d'AMC i Pasarela i el patrocini de Vermut de Reus.

SINOPSI: Nosotros no nos mataremos con pistolas
Mentre el poble es prepara per a celebrar la seua festa major, Blanca posa molta cura perquè la primera paella que fa en la seua vida li quede perfecta. Ha aconseguit reunir els seus amics de tota la vida després d'anys sense veure's. Tots estan en la trentena i senten que la joventut se'ls escapa, atrapats en la precarietat laboral, el desencantament i un continu tornar a començar. La paella s'allarga fins a la vesprada, entre revelacions de secrets, retrets i equívocs. Però ara més que mai, els cinc amics es necessitaran els uns als altres per a tirar endavant.

Galeria multimèdia

Imatges

Nosotros no nos mataremos con pistolas (1) Nosotros no nos mataremos con pistolas (2)
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es