Inici -> La teua ciutat -> Joventut -> Festival de curts Cineculpable

Terror, gènere vampíric i humor es donen cita en una nova jornada de VIST

dimarts, 29 de març de 2022

Les instal·lacions de Fundación Flors com a  set de rodatge

VIST, el Festival de Cinema de Vila-real organitzat per l'Associació Sal de la Fila i patrocinat per l'Ajuntament de Vila-real, arriba aquest dimecres a la tercera jornada de projeccions de la Secció Oficial amb cinc curtmetratges: La inquilina, Non grata, La banyera, El sueño de los perros i Figurante. Serà, un dia més, a l'Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner de Vila-real amb entrada lliure a les 20.30 hores.

La primera proposta serà La inquilina, un curtmetratge de terror protagonitzat per Belén Rueda i que va inaugurar la secció al Festival de Sitges. Non grata, d'Alba Lozano, serà una de les primeres vegades que es puga gaudir en pantalla gran ja que ha estat la seua primera selecció en un festival. Els actors Abel Folk i Paula Jornet, també cantant, es posen sota les ordres de Sergi Martí en La banyera, un treball que arriba amb diversos premis d'altres certàmens. De segell valencià i fent un pas més enllà en el gènere vampíric, El sueño de los perros, de Dídac Gimeno, compta amb Ruth Díaz, nominada al Goya 2017 com a actriu revelació. I un altre nominat als Goya, en aquest cas en categoria curtmetratge documental de 2022, tancarà la sessió de dimecres. Figurante, de Nacho Fernández, aborda el treball dels figurants amb un cert humor.

BALANÇ DE DIMARTS
Aquest dimarts ha tingut lloc la segona jornada d'enregistrament de l'activitat VIST Express que apropa els més joves a la producció audiovisual. Si dilluns va ser el torn de l'alumnat de secundària dels centres Santa Maria i Bisbe Pont, en aquesta ocasió Fundació Flors ha agafat el relleu i ha emprat les seues instal·lacions com a espai de rodatge.
De vesprada s'han projectat, a l'Auditori Municipal, els curtmetratges Shark; No estamos solos; Bien, Bien; Sintra III; The Monkey i Cemento y acero.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es