Inici -> La teua ciutat -> Joventut -> Festival de curts Cineculpable

VIST arriba a la darrera jornada de projeccions amb sis curts que aspiren a sorprendre el públic

dimecres, 30 de març de 2022

Festival Internacional de Cine de Vila-real

VIST, el Festival de Cinema de Vila-real organitzat per l'Associació Sal de la Fila i patrocinat per l'Ajuntament de Vila-real, arriba a la darrera jornada de projeccions de la secció oficial amb sis curtmetratges: El principi, La cinta, Tio, Farrucas, Outside is free i Work it class! Serà, un dia més, a l'Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner de Vila-real amb entrada lliure a les 20.30 hores, una gala presentada per l'actor Jordi Collado.

La primera proposta serà El principi, un curtmetratge d'Albert Blay que és la primera vegada que se selecciona en un festival. La cinta, protagonitzada per Fran Perea, és obra d'Alberto Ruiz Rojo amb una dilatada trajectòria en el món dels curtmetratges i la televisió que va ser premiat per Cineculpable, anterior denominació de VIST, per 10 minutos. Des de Mèxic arriba Tio de Juan Medina, una barreja de terror i fantasia. Multipremiat i nominat al Goya en categoria de curtmetratge de ficció, també es projectarà Farrucas, de Ian de la Rosa. De segell valencià, Outside is free és una mostra de supervivència signada per Antoni Sendra. I tancarà la sessió una gamberrada, Work it class! de Pol Digger, una proposta que implica l'espectador de forma activa.

Aquest dimecres ha tingut lloc l'inici de l'edició, en temps rècord, dels curtmetratges rodats per alumnat de tres centres educatius de la ciutat, Bisbe Pont, Santa Maria i Fundació Flors, dins de l'activitat VIST Express amb l'objectiu de poder visualitzar-los en la gala d'entrega de premis de divendres, a les 22.00 hores, a l'Auditori Municipal.

Per la vesprada s'han projectat, a l'Auditori Municipal, els curtmetratges La inquilina, Non grata, La banyera, El sueño de los perros i Figurante.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es