Inici -> Àrees -> Economia -> Notícies

Vila-real llança cursos formatius de digitalització de petites empreses i d'iniciació a la informàtica i el mòbil

dilluns, 4 d'abril de 2022

Cartell cursos de digitalització per a xicotetes empreses

L'Ajuntament de Vila-real, en col·laboració amb la Fundació Caixa Rural Vila-real, activa nous cursos de digitalització. En aquest cas estan dirigits a micropimes així com a col·lectius de persones que necessiten ajuda per a introduir-se en el món de les noves tecnologies.

El curs d'iniciació a la informàtica i el mòbil arranca aquest dilluns 4 d'abril i es desenvoluparà fins al 29 de juliol de 9.00 a 10.30 hores a les instal·lacions de la Fundació Caixa Rural Vila-real. El curs té com a objectiu que les persones participants guanyen confiança amb l'ordinador i el mòbil, amb formació en Office, Google, banca electrònica, certificat digital i seus electròniques de les administracions.

La convocatòria formativa per a la digitalització de micropimes es dirigeix als negocis interessats a adaptar-se a l'era digital. El curs es durà a terme del 3 de maig al 7 de juny, de 15.00 a 17.00 hores, també a les sales de formació de la Fundació Caixa Rural Vila-real. El contingut del curs inclou formació en certificat digital, cerca i gestió de subvencions, bases de dades, llei de protecció de dades i finances digitals.

Més informació sobre els cursos en: www.efectevr.com/formación/

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es