Inici -> Àrees -> Festes -> Junta de Festes

Vila-real licita l'explotació del Recinte de la Marxa per a les festes de maig i setembre de 2022

dimecres, 6 d'abril de 2022

Imatge d'arxiu de la inauguració del Recinte de la Marxa

L'Ajuntament de Vila-real ha licitat l'explotació del Recinte de la Marxa per a les festes de Sant Pasqual i les festes de la Mare de Déu de Gràcia, que se celebraran del 13 al 22 de maig i del 2 a l'11 de setembre, respectivament. Com és tradicional -a excepció dels anys de pandèmia- el Recinte s'instal·larà en una part del pàrquing municipal de l'avinguda d'Europa, enfront del Palau de Justícia. "El Recinte de la Marxa suposa la creació d'un espai festiu durant les festes patronals que permeta ser un punt de trobada i concentrar l'activitat festiva a fi de no molestar el descans dels veïns a partir de determinades hores", detalla el regidor de Festes, Diego A. Vila.

"És hora de tornar a retrobar-nos, amb prudència i responsabilitat, al voltant de les festes de Sant Pasqual, que han de servir-nos com el gran estímul econòmic per a la ciutat que sempre han sigut les nostres festes, però també per a la reconnexió social que tant necessitem", agrega Vila. "Després d'haver-ho passat tan malament durant la crisi sanitària i en aquests temps d'incertesa a causa de la invasió d'Ucraïna, per fi podem recuperar les nostres festes i alguns dels seus elements tan característics com el Recinte de la Marxa", conclou.

Cada parada tindrà dues parts: la part coberta per a la instal·lació d'una barra que dona a la zona comuna d'espectacles, i una part descoberta per a la instal·lació de les casetes, cost que assumeix cada adjudicatari. L'ocupació de l'espai públic pot ampliar-se als quatre dies anteriors i dos posteriors als marcats pel calendari de festes per a facilitar la instal·lació, muntatge i desmuntatge. L'horari dels recintes i parades establides serà d'11.00 h a 07.00 h.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es