Inici -> La teua ciutat -> Joventut -> Notícies joventut

La Fira de l'Estudiant obri les portes amb més de 60 expositors per a ajudar els joves a escollir el seu futur professional

dijous, 7 d'abril de 2022

Inauguració de la Fira de l'Estudiant _1

La Fira de l'Estudiant de Vila-real, organitzada per la Regidoria de Joventut, ha obert les portes aquest matí al Centre de Congressos, Fires i Trobades, on més de 60 expositors informaran hui i demà sobre les diferents eixides formatives i professionals per als joves. L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha inaugurat aquest matí la fira acompanyat per la regidora de Joventut, Anna Vicens; la diputada provincial de Joventut, Lluïsa Monferrer, i el subdelegat de Defensa en Castelló, Manuel Monzón, a més de diferents regidors de la corporació municipal. Es tracta de la primera edició presencial de la fira, ja que l'any passat va haver de realitzar-se en format en línia per la pandèmia.

Benlloch ha visitat els estands pels quals passaran al voltant d'un miler d'estudiants de 3r i 4t d'ESO, batxillerat i cicles formatius i universitaris d'instituts i centres educatius de la ciutat i els pobles veïns. L'alcalde ha animat els joves a aprofitar aquesta fira per a ajudar-los a escollir el seu futur professional i els ha llançat un missatge d'esperança en la situació actual perquè "tota crisi suposa una oportunitat". Benlloch ha agraït de manera especial la participació de la Subdelegació de Defensa i ha recordat que "en moments com la pandèmia que hem viscut, ens adonem com són d'importants i necessàries les nostres forces armades".

Galeria multimèdia

Imatges

Inauguració de la Fira de l'Estudiant Inauguració de la Fira de l'Estudiant _4 Inauguració de la Fira de l'Estudiant _2

Veure més imatges

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es