Inici -> Àrees -> Festes -> Junta de Festes

Dolores Font Cortés serà la mantenidora en el pregó de festes de Sant Pasqual i proclamació de reina i dames

dissabte, 9 d'abril de 2022

L'alcalde, amb Dolores Font Cortés i la seua mare, Dolores Cortés, Filla Predilecta de Vila-real

Dolores Font Cortés serà la mantenidora en l'acte del pregó i imposició de bandes en la proclamació de la reina de les festes de Vila-real 2022, María Carmona, i les dames de la cort, Alejandra Chulvi, Andrea Girona, Ester García, Sofia Padullés i Tamara Munuera. L'acte se celebrarà a l'Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner el dissabte 23 d'abril.

Dolores Font Cortés és llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de València i empresària, gerent de la firma de moda de bany fundada per sa mare, la Filla Predilecta de la Ciutat Dolores Cortés, a principi dels anys cinquanta. Des de la seua infància, Dolores Font ha col·laborat en l'empresa familiar, una col·laboració que s'ha anat intensificant fins a crear, el 1980, l'actual empresa Dolores Font Cortés, de la qual és sòcia fundadora i gerent des de 1991.

Sota la seua gerència, ha portat el llegat de Dolores Cortés a un creixement exponencial, ha participat en les principals passarel·les de moda del país i ha estat reconeguda com una de les marques de moda de bany més rellevants. Aquest treball s'ha vist també reconegut amb diversos premis, com la Medalla al Mèrit del Treball o la Medalla d'Or de l'UJI (en la persona de sa mare) o el Premi Nacional a la PIME de Moda, Medalla d'Honor a l'exportació de la Cambra de Comerç i finalista en diverses edicions dels Premis Nacionals de Moda, entre d'altres.

A més, Dolores Font Cortés destaca també per la seua sensibilitat i implicació amb la societat local, a través d'accions com la confecció de màscares de protecció en els pitjors moments de la pandèmia. "Per a nosaltres és un orgull comptar amb una persona com Dolores Font, filla de la nostra benvolguda Filla Predilecta Dolores Cortés; un exemple d'emprenedoria, d'innovació, d'excel·lència i de superació constants, referent d'aquesta nova Vila-real del segle XXI que, entre tots, estem construint. La nostra reina i dames, les nostres festes de Sant Pasqual, que per fi recuperem després de dos anys de pandèmia, no podien tenir millor mantenidora", assenyala l'alcalde de la ciutat, José Benlloch.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es