Inici -> Àrees -> Esports -> Notícies esports

Turesport calfa motors de la primera fira de turisme esportiu de la província amb una reunió informativa

diumenge, 10 d'abril de 2022

Reunió informativa de Turesport

La fira Turesport ja calfa motors per a la seua celebració del 26 al 29 de maig al Termet de Vila-real. El director tècnic del primer esdeveniment experiencial de turisme i esport de la província de Castelló, Pedro Nebot, va reunir algunes de les empreses que estaran en la fira i unes altres que han mostrat el seu interés a participar-hi per a explicar el funcionament que tindrà Turesport i el primer Congrés de Turisme i Esport Turesport, que se celebrarà els dies 26 i 27 per a professionals del sector. A la reunió van acudir els regidors de Turisme, Diego A. Vila, i d'Esports i Salut, Javier Serralvo.

A la reunió han assistit empreses d'allotjament, firmes d'organització d'esdeveniments esportius de gran nivell i de menor grandària, agències de viatges especialitzades en esport, empreses d'activitats turisticoesportives i aquàtiques o de muntanya i associacions d'emprenedoria, entre d'altres. Vila ha agraït als assistents "el seu interés per participar en aquest esdeveniment" i ha explicat la importància que té "treballar tots units per a millorar l'oferta de la província de Castelló i que resulte més atractiva per als visitants futurs. Hem d'anar de la mà, empreses i Administració pública, per a generar un millor producte que beneficie totes les parts", agrega Vila, per a qui Turesport suposarà "una fita en la consolidació de Vila-real com a referent en turisme esportiu i de la marca de Ciutat de la Salut i de l'Esport".

Per part seua, Nebot dona les gràcies per la seua implicació a la Comunitat de Regants, que va cedir l'espai de la Casa de l'Assut per a la reunió, que també es va poder seguir en línia, i que cedirà aquestes instal·lacions per a l'organització de Turesport. "Pensem que aquesta primera edició ha de marcar-nos el camí per a continuar treballant en un futur millor per al sector del turisme esportiu i actiu de la província, que alhora beneficia tot tipus de turisme", explica el director tècnic.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es