Inici -> Àrees -> Economia -> Notícies

La segona campanya de la targeta Fem poble supera els 150.000 euros en compres en més de 270 comerços locals

dilluns, 18 d'abril de 2022

Presentació de la segona campanya de la targeta Fem poble

La segona campanya de la targeta Fem poble s'ha tancat amb més de 150.000 euros en compres en un total de 272 comerços o activitats adherits a la campanya, la qual cosa ha suposat més de 50.000 euros en bonificacions als clients usuaris de la targeta. És el balanç d'aquesta iniciativa impulsada per l'Ajuntament de Vila-real i la Fundació Caixa Rural Vila-real, a través del Pacte local pel renaixement, amb el consens de tots els grups polítics i la col·laboració de l'Associació d'Hostaleria i Oci de Vila-real (Ashiovi) i la Unió de Comerç de Vila-real (Ucovi), per a fomentar el consum en els comerços i establiments de la ciutat amb l'objectiu de pal·liar els efectes de la pandèmia en el comerç i l'hostaleria, i contribuir a la recuperació de l'economia del municipi.

En la reunió de la Mesa del Pacte local pel renaixement celebrada aquesta passada setmana s'han donat a conéixer les xifres de la campanya llançada amb motiu de les compres nadalenques i que s'ha tancat amb "un resultat positiu per al comerç i l'hostaleria, ja que a més les compres s'han realitzat en tota mena d'establiments, tant comerços d'alimentació, roba o complements com d'equipament personal o de la llar, a més de restauració", ha assegurat el regidor coordinador del Pacte local i president de la Comissió d'Hisenda, Xus Madrigal. En aquest sentit, el regidor de Comerç, Diego A. Vila, recorda que aquest projecte va nàixer com una "manera d'ajudar el nostre comerç a tirar avant després de la crisi per la covid-19, per tal que puguem tindre un teixit econòmic cada dia més fort".

La campanya, que es va desenvolupar de l'1 de novembre al 31 de desembre de 2021, coincidint amb la temporada de compres nadalenques, s'ha tancat amb un total de 150.182,06 euros en compres en establiments adherits; això s'ha traduït en 51.308,66 euros en bonificacions als clients que han fet ús de la targeta. La xifra de compres realitzades en comerços adherits ascendeix a 3.549, unes transaccions que s'han realitzat en un total de 272 comerços o activitats. Quant al nombre de targetes expedides són un total de 1.359.

Cal recordar que l'Ajuntament de Vila-real i la Fundació Caixa Rural Vila-real van llançar fa just un any la targeta Fem poble, un projecte que, sota el lema Comprant al poble, fem poble, uneix innovació, suport a l'economia i el comerç locals, i vertebració del municipi, amb la implicació de la societat. El principal avantatge per als usuaris de la targeta ha sigut la bonificació del 40% de l'import de les seues compres en establiments de la ciutat fins a un màxim de 80 euros bonificats. La targeta Fem poble compta amb el suport de la Unió de Comerç de Vila-real (Ucovi) i l'Associació d'Hostaleria i Oci de Vila-real (Ashiovi).

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es