Inici -> Àrees -> Esports -> Notícies esports

Vila-real dedica la Ciutat Esportiva Municipal a Pau Francisco Torres en reconeixement als mèrits del futbolista local

dimecres, 20 d'abril de 2022

Inauguració de la nova denominació de la CEM Pau Francisco Torres _5

L'Ajuntament de Vila-real ha presentat aquest matí la nova denominació Ciutat Esportiva Municipal Pau Francisco Torres, en reconeixement als mèrits esportius del futbolista vila-realenc, jugador del Villarreal CF i de la Selecció Espanyola, així com per la seua implicació amb la ciutat a través de projectes com el campus de futbol que durant aquests dies se celebra precisament en la CEM. L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, i el jugador han sigut els encarregats de descobrir la nova denominació de la Ciutat Esportiva Municipal Pau Francisco Torres -que compta amb la unanimitat de tots els grups municipals-, en un acte al qual també han assistit el president del Villarreal CF, Fernando Roig, el conseller delegat del club, Fernando Roig Negueroles, regidors de la corporació municipal, familiars de Pau Torres així com representants dels clubs esportius que utilitzen les instal·lacions de la CEM.

"Pau Torres és un exemple d'esforç, humilitat i estima per Vila-real, que no sols ha donat tot en l'àmbit esportiu sinó que a més es bolca amb el seu poble i s'implica en diferents causes", ha assegurat l'alcalde en la seua intervenció davant els assistents a l'acte, entre els quals estaven els xiquets i xiquetes que durant aquests dies participen en el campus de futbol Pau Torres. Benlloch ha recordat que "Pau va començar la seua trajectòria en el Villarreal CF als sis anys i ha mantingut la seua carrera ací, va aconseguir el primer títol del club, l'Europa League; a més, aquest any passat es va convertir en el primer esportista de Vila-real a aconseguir una medalla olímpica, la plata amb la Selecció Espanyola de Futbol a Tòquio", ha apuntat Benlloch. "A Vila-real ja teníem dos olímpics, Yurema Requena i Sebastián Mora, a qui en el seu moment ja van dedicar dues instal·lacions esportives de la nostra ciutat, per la qual cosa ara era el moment d'agrair i reconéixer la trajectòria de Pau Francisco Torres, i donar el seu nom a la Ciutat Esportiva Municipal", ha subratllat l'alcalde.

L'alcalde ha felicitat el jugador i li ha donat les gràcies "per tot el que has fet i continuaràs fent", i ha tingut també unes paraules d'agraïment per a Luisa Torres, la mare del futbolista, així com per a Jordi, el germà de Pau Torres, "per l'organització d'aquest campus de futbol, que ha vingut per a quedar-se ja a la nostra ciutat".

Per part seua, Torres ha agraït tant a l'alcalde com a tota la corporació municipal la decisió de batejar amb el seu nom la Ciutat Esportiva Municipal, ja que suposa un "gran orgull" per a l'esportista vila-realenc. A més, també ha tingut unes paraules d'especial agraïment per a la família Roig, "perquè sense ells no hauria sigut possible ni la meua carrera ni els èxits històrics del Villarreal CF i tantes altres coses que han fet per la ciutat".

Fernando Roig ha mostrat la seua "satisfacció" perquè el jugador del club groc done el nom a aquesta instal·lació municipal i ha assegurat que el futbolista és un "exemple d'esforç" i de "l'important que és tenir il·lusió".

Finalment, l'alcalde ha recordat que en el Ple del pròxim 26 d'abril s'aprovarà, a més, la concessió de la Medalla d'Or de la ciutat a Pau Francisco Torres, així com al ciclista Sebastián Mora i al vicepresident del Villarreal CF, José Manuel Llaneza, pels seus mèrits esportius i la seua vinculació a la ciutat.

Galeria multimèdia

Imatges

Inauguració de la nova denominació de la CEM Pau Francisco Torres _4 Inauguració de la nova denominació de la CEM Pau Francisco Torres _3 Inauguració de la nova denominació de la CEM Pau Francisco Torres _2

Veure més imatges

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es