Inici -> Àrees -> Esports -> Notícies esports

Ajuntament, Subdelegació i el Villarreal acorden el reforç de llocs de tramitació de passaports per a facilitar als aficionats el viatge a Liverpool

dimecres, 20 d'abril de 2022

L'alcalde i l'inspector cap de la Comissaria de Policia Nacional de Vila-real, Pedro Ortín

L'Ajuntament de Vila-real ha estat treballant amb la Subdelegació del Govern i la comissaria de Policia Nacional a la ciutat, així com en comunicació contínua amb el Villarreal CF, per a incorporar dotacions de reforç a les oficines d'expedició de passaports que garantisquen que els aficionats groguets puguen tramitar la documentació necessària per a poder acompanyar el club en el seu partit de semifinals de Champions League, dimecres que ve davant el Liverpool (el Regne Unit). Amb aquest objectiu, les oficines de Vila-real destinaran dos llocs administratius -un d'ells, creat expressament-, de manera exclusiva a facilitar la tramitació de passaports als aficionats del Villarreal CF. A més, s'habilitarà un altre lloc addicional i exclusiu per a aquesta tasca a la comissaria de Castelló, en aquest cas en horari de matí i vesprada. El dispositiu especial estarà operatiu fins al dimarts que ve.

"Vivim un moment històric amb el nostre Villarreal CF i entenem la preocupació de milers d'aficionats que es troben amb dificultats per a tramitar els necessaris passaports per a viatjar al Regne Unit, que requereix d'aquest document internacional per a entrar al país. Per això, ens hem posat en contacte ràpidament amb la Subdelegació del Govern i amb la comissaria de Policia Nacional de Vila-real per a tractar de buscar solucions que alleugen les cues que s'estan formant per a l'obtenció del passaport sense cita prèvia i oferisquen als groguets garanties que podran acompanyar el nostre benvolgut club", assenyala el regidor d'Esports i Salut, Javier Serralvo. "Estarem tots amb el Villarreal, acompanyant i fent força per a continuar construint el somni: ja som campions de l'Europa League; anem a per la Champions", conclou Serralvo, que recorda que ja fa setze anys de la primera i última semifinal del Villarreal enfront de l'Arsenal.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es