Inici -> Àrees -> Festes -> Junta de Festes

Maria Carmona i la seua cort ja regnen en les festes de Vila-real

dissabte, 23 d'abril de 2022

Pregó i proclamació de reina i dames 2022_5

Maria Carmona ja regna en les festes de Vila-real, amb les dames Alejandra Chulvi, Andrea Girona, Ester García, Sofia Padullés i Tamara Munuera. L'acte oficial del Pregó i imposició de bandes a la reina i dames de 2022 marca l'inici formal del regnat de Maria i la seua cort d'honor, complits dos anys ja del seu nomenament com a màximes representants de les festes patronals de Vila-real. L'impàs de la pandèmia ha impedit que pogueren rebre la banda que les acredita com a reina i cort. Fins a hui. La imposició de bandes, que ha comptat com a mantenidora amb l'empresària vila-realenca Dolores Font, i la lectura del Pregó de José Pascual Colás a càrrec de Paula Rico i Myriam Sánchez, reina i dama de 2014, anuncien també la imminència de les festes de Sant Pasqual més esperades.

La reina i les seues dames han rebut l'homenatge de les seues antecessores -Carmen Rubert, reina de 2019, i les seues dames-, així com de les dones que van ostentar aquesta responsabilitat fa 25 i 50 anys, a més de Junta de Festes, Comissió de Penyes, municipis veïns i Ajuntament. L'alcalde, José Benlloch, s'ha dirigit a les joves en un discurs en el qual els ha agraït el seu compromís amb la ciutat i amb les tradicions locals. "Us espera un any d'actes que seran històrics, perquè molts d'ells no els hem pogut viure des de 2019. Però cal fer de la necessitat virtut: el vostre és un regnat que quedarà imprés en lletres d'or en la història de la nostra ciutat", ha assenyalat Benlloch.

"És habitual sentir que la pandèmia ens ha robat més de dos anys de la nostra vida. Cert és que ens ha frenat. Però ací estem. És temps de retrobament, de reconnexió, de renaixement. Els valors, la nostra identitat, la nostra manera de ser, estan intactes. És moment de recuperar, amb responsabilitat, el temps perdut, de tornar a omplir carrers, places i penyes. Moment de dissenyar i construir un futur millor amb il·lusió i esperança. Com sempre ho han fet els nostres avantpassats davant les dificultats", ha agregat l'alcalde, que s'ha referit també a l'ocasió històrica que s'obrirà a Vila-real amb els "més de 100 projectes" damunt de la taula per a elaborar de manera participada l'Agenda Urbana Vila-real 2030. 

"La nova Vila-real del segle XXI necessita noves infraestructures, nous serveis públics, millorar la digitalització i modernització de l'Ajuntament. I tot això amb el reimpuls de l'aliança amb la societat civil. Mai en la història hem estat tan units i això ens dona una força com mai per a treballar com a equip", ha conclòs.

Galeria multimèdia

Imatges

Pregó i proclamació de reina i dames 2022_2 Pregó i proclamació de reina i dames 2022_4 Pregó i proclamació de reina i dames 2022_3

Veure més imatges

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es