Inici

Normalització i Educació editen el Recull 2022, amb tota l'oferta formativa per a ajudar les famílies a escollir centre

diumenge, 24 d'abril de 2022

Recull d'infanti i primària 2022

La Regidoria de Normalització Lingüística i la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Vila-real han editat la guia educativa municipal, Recull 2022, en format digital, com una eina de consulta i assessorament de les famílies especialment durant el període d'escolarització de l'alumnat en els distints nivells educatius. Es tracta d'una guia que recull la informació sobre tots els centres educatius de Vila-real, tant públics com concertats; una guia dels centres d'infantil i primària i una altra, amb els de secundària, que es pot consultar en el web municipal, en l'apartat Recull: www.vila-real.es/recull.

Aquestes guies contenen, també, informació sobre les associacions de Vila-real, així com d'altres centres que ofereixen diferents ensenyaments com ara el Conservatori Mestre Goterris, la UNED, l'oferta de cursos del Centre de Formació de Persones Adultes, l'Escola de Tradicions Locals i l'Espai Jove.

La guia d'educació infantil i primària conté un any més l'oferta dels centres d'educació infantil, de 0 a 3 anys, així com dels centres públics i concertats d'infantil i primària de la ciutat, amb tota la informació i activitats que ofereix cada centre per tal que les famílies puguen triar el col·legi que consideren més adequat. També s'hi ha incorporat la informació dels nous centres educatius que a partir del pròxim curs escolar tindran jornada continuada. En la guia de secundària, s'ha recollit tota l'oferta de centres de secundària tant públics com concertats de la ciutat, perquè les famílies puguen escollir l'institut més idoni per als seus fills i filles.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es