Inici -> Àrees -> Economia -> Notícies

Economia llança una nova programació d'activitats formatives per a afavorir la inserció laboral

dijous, 28 d'abril de 2022

Portal treball de l'Agència de Desenvolupament Local

L'Agència de Desenvolupament Local de la Regidoria d'Economia reprén els cursos formatius anuals per a persones desocupades, emprenedors, empreses i comerços. Aquesta programació d'accions formatives s'imparteix a través dels convenis subscrits amb la Diputació de Castelló mitjançant l'adhesió a l'Estratègia provincial de foment d'ocupació, la Cambra de Comerç de Castelló i altres entitats, i tenen com a objectiu reduir les xifres d'atur i millorar les competències, tant personals com professionals, de les persones en situació de desocupació.

Enguany, la programació compta amb cursos que faciliten el procés de la cerca d'ocupació com són: alfabetització digital, tràmits digitals per a la inserció sociolaboral, habilitats i competències per a trobar ocupació i intel·ligència emocional per a l'èxit personal i professional; o competències més variades com ara neteja industrial, processadors de textos, fulls de càlcul o gestió de magatzems. A més, té cursos adreçats a emprenedors sobre obligacions fiscals que cal tenir en compte o de finançament i subvencions per a la creació d'empreses, i un curs sobre màrqueting del punt de venda adreçat als comerços.

Tota la informació i les inscripcions als cursos de formació i ús de l'Agència de Desenvolupament Local de Vila-real es poden consultar en http://portaltreball.vila-real.es i en les xarxes socials de l'agència local. La inscripció també es pot realitzar per telèfon en el 964 547 017, o presencialment en l'Agència de Desenvolupament Local, situada a l'avinguda de la Murà, 28, 1r, en horari de 8.00 a 14.00 hores.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es