Inici

Obert el termini per a la presentació de candidatures als Premis Globalis 2022 a la innovació

divendres, 29 d'abril de 2022

Premis Globalis 2021

La Fundació Globalis, amb el suport de l'Ajuntament de Vila-real, ha convocat la vuitena edició dels Premis Globalis a través dels quals volen identificar, reconéixer, promoure i divulgar l'esforç dels emprenedors i empreses que estan al capdavant d'iniciatives empresarials innovadores. Els guardons pretenen destacar les capacitats per a portar endavant els projectes empresarials innovadors i mostrar exemples que fructifiquen en noves iniciatives.

En aquesta edició, s'entregarà un primer premi valorat en 1.500 €, un accèssit de 500 € a una empresa que aposte per la innovació i s'atorgarà un altre accèssit de 500 € a una jove empresa, és a dir, una empresa o empresari individual que haja arrancat la seua activitat econòmica amb posterioritat a l'1 de gener de 2015 en territori nacional.

Com en anys anteriors, l'Ajuntament de Vila-real concedirà el Premi Vila-real Innpulso com a reconeixement per a l'empresa que representarà la ciutat en les diferents trobades organitzades en el marc de la Xarxa Nacional de Ciutats de la Ciència i la Innovació i la Xarxa Valenciana de la Innovació. També s'entregarà el Premi Trajectòria en reconeixement a l'empresari o empresa de Vila-real que haja destacat per la seua trajectòria i creixement.

En els premis poden participar pimes, empresaris individuals, cooperatives, comerços i establiments, independentment de la seua forma jurídica, situats a Espanya. Qui desitge postular-se als Premis Globalis podrà trobar les bases de la convocatòria i el formulari de participació en el web www.fundacionglobalis.org. La convocatòria romandrà oberta fins al 10 d'octubre de 2022.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es