Inici

Vila-real inicia el procés d'escolarització per al curs 2022-2023 amb 506 places en aules de 3 anys

diumenge, 1 de maig de 2022

Inici del procés d'escolarització del curs 2022/2023

Vila-real ha iniciat el procés d'escolarització per al curs 2022-2023 amb 506 places per a alumnes de 3 anys en els 14 col·legis d'infantil i primària públics i concertats de la ciutat. A més, també s'ofereixen 54 places de 2 anys en tres col·legis públics -Pasqual Nácher, Concepció Arenal i Carlos Sarthou- que compten amb una aula de dos anys, respectivament.

Les famílies de Vila-real poden realitzar fins al pròxim 4 de maig la sol·licitud de plaça als col·legis d'infantil i primària de la ciutat. Segons les dades de la Regidoria d'Educació, la xifra de xiquets i xiquetes nascuts el 2019 és de 427, per la qual cosa l'oferta existent en els centres educatius de la ciutat cobreix la necessitat de places d'escolarització en aquesta etapa d'infantil.

D'altra banda, quant a l'oferta d'escolarització d'alumnes de 2 anys, la Conselleria d'Educació ha habilitat a Vila-real tres aules als col·legis públics Pasqual Nácher, Concepció Arenal i Carlos Sarthou, amb un total de 54 places.

La sol·licitud d'admissió es pot fer ja fins al pròxim 4 de maig telemàticament a través de l'enllaç: https://portal.edu.gva.es/telematricula/es/inicio/. El llistat definitiu d'admesos es farà públic el 3 de juny i posteriorment, la matrícula es podrà formalitzar del 3 al 21 de juny.

D'altra banda, les huit escoles infantils de la ciutat també ofereixen places per a l'escolarització de 0 a 3 anys. L'Ajuntament de Vila-real dona suport a aquesta escolarització primerenca a través de la concessió d'ajudes per a facilitar la conciliació de les famílies. El passat curs, les famílies amb fills menors de 3 anys escolaritzats en alguna de les escoles infantils de Vila-real van rebre una ajuda municipal de 271,49 euros per xiquet.

"Per tercer any consecutiu, l'Ajuntament de Vila-real es posa al costat de les famílies amb xiquets de 0 a 3 anys, amb unes ajudes pioneres que persegueixen sobretot servir d'un xicotet suport a les famílies de la ciutat, afavorir l'escolarització en aquesta franja d'edat a les huit escoles infantils de Vila-real", valora la regidora d'Educació, Aida Beteta, que destaca també l'aposta municipal per a afavorir la conciliació familiar i laboral a través d'aquestes ajudes. Les escoles infantils autoritzades a la ciutat i contemplades en les subvencions són Babisol, Bambilàndia, Caperucita Roja, 5 Sentits, El Solet (unitats de 0 a 1 anys i d'1 a 2 anys), Kinder Park, L'Esquirol i Món de fades.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es