Inici -> Àrees -> Festes -> Junta de Festes

Vila-real Talent uneix 300 artistes per a mostrar la potència del talent local en un espectacle encapçalat per Spanish Brass

divendres, 6 de maig de 2022

Presentació de Vila-real Talent 2022

Vila-real Talent torna a les festes de Sant Pasqual per a unir una representació del món artístic de la ciutat amb un grup de música de cambra de renom internacional com Spanish Brass. Tots ells pujaran a l'escenari de la plaça Major el diumenge 15 de maig a les 22.00 hores. Un espectacle amb segell vila-realenc que va nàixer de la mà de l'Ajuntament de Vila-real per a completar la programació de les festes patronals amb "un acte que ens donarà una visió de tot el que som capaços de fer si aprofitem la nostra capacitat de col·laborar i d'unir-nos". Així ho ha explicat hui l'alcalde de la ciutat, José Benlloch, en la presentació d'aquesta segona edició de Vila-real Talent, en la qual ha estat acompanyat per Rosanna Morales, directora artística de l'esdeveniment al costat de la seua germana Gisela Morales, que hui no ha pogut participar en l'acte per motius laborals.

Benlloch ha ressaltat la potència d'un espectacle que implica 300 artistes de la ciutat i que "ha arribat per a quedar-se". "Les festes són una representació de la nostra identitat, de la tradició i la història, també són economia, i amb aquest espectacle de Vila-real Talent completem aquest gran aparador del que som reunint artistes de diferents àmbits com la música, la dansa, el teatre o la poesia, al costat d'un grup o un artista de projecció internacional", ha ressaltat l'alcalde, que ha recordat que la primera edició de Vila-real Talent es va presentar poc abans de la pandèmia i va haver d'ajornar-se fins a maig de 2021. "Malgrat tot, vam poder gaudir d'un gran concert a càrrec del violinista búlgar Vasko Vassilev, i enguany estic segur que Vila-real Talent tornarà a ser un gran èxit, gràcies a la implicació dels artistes locals i de Spanish Brass, un quintet de metall guardonat el 2020 amb el Premi Nacional de Música, que té entre els seus membres fundadors el vila-realenc Indalecio Bonet, un gran músic del qual ens sentim molt orgullosos", recorda el primer edil.

Benlloch, que ha agraït de manera especial a les germanes Rosanna i Gisela Morales tot l'esforç per a fer possible aquest projecte, també ha destacat la implicació del director Miguel Ángel Navarro, el codirector Borja Muñoz, i l'actor Sergio Caballero, que actuarà com a presentador.

En aquest sentit, Rosanna Morales ha assegurat que "per a Gisela i per a mi és tot un honor tenir l'oportunitat de dirigir un repte de la magnitud artística de Vila-real Talent, que reunirà sobre l'escenari 200 artistes però són al voltant de 300 les persones implicades per a fer realitat aquest espectacle, perquè l'esperit de Vila-real és treballar units".

Així, participen en Vila-real Talent: Orquestra Pols i Pua Francesc Tàrrega; Orquestra Supramúsica; la Unió Musical La Lira; Coral Sant Jaume; Cor Ciutat de Vila-real; Veus de Cambra; Escola Municipal de Dansa; Associació Flamenca Andalusa; Acadèmia de Dansa i Pilates Clara Torres; el trompetista Vicent Campos; i els solistes José Antonio Navarro, María Ángeles Lizondo, Vicent Colonques i Araceli Batalla. Tots ells actuaran al costat dels membres de Spanish Brass, els quals a través d'un vídeo han mostrat la seua satisfacció per poder participar en aquest espectacle, especialment el vila-realenc Indalecio Bonet, que ha assegurat que per a ell és un privilegi actuar a la seua ciutat envoltat d'artistes locals.

L'alcalde ha expressat l'agraïment de l'Ajuntament per "tot l'esforç que està realitzant tanta gent per a fer possible un espectacle tan complex que demostra que Vila-real està més unida que mai i que és capaç de fer coses importants en l'àmbit artístic".

Rosanna Morales també ha agraït la col·laboració de les regidories de Cultura i Festes, així com de la Junta de Festes en l'organització de Vila-real Talent.

Galeria multimèdia

Imatges

Presentació de Vila-real Talent 2022_1
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es