Inici -> Ajuntament -> Alcalde -> Activitat

L'actor argentí Nanny Cogorno rep el Premi Ramon Batalla per la seua tasca de difusió de les arts de carrer

divendres, 6 de maig de 2022

Lliurament del Premi Ramon Batalla a l'actor Nanny Cogorno

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha lliurat el Premi Ramon Batalla a l'actor argentí Nanny Cogorno per la seua implicació en la difusió de les arts de carrer. L'actor i artista de circ, molt vinculat a Vila-real, dirigeix actualment el Centre Cultural Mar Azul de Buenos Aires. El lliurament del guardó s'emmarca en l'inici de la 34a edició del Festival Internacional de Teatre de Carrer (FITCarrer) que se celebra aquest cap de setmana, amb la participació de 22 companyies i vora 30 espectacles de teatre de carrer en diferents punts de la ciutat. La regidora d'Innovació Cultural, Noelia Samblás, i la directora de FITCarrer, Sara Recatalà, han participat també en l'acte de lliurament del Premi Ramon Batalla, que arriba a la seua desena edició. 

A més, durant el matí, ha tingut lloc la Jornada Professional de FITCarrer, amb una ponència sobre l'accés de les companyies de teatre de carrer a Europa, a càrrec de Carles Arqués, coordinador del Pla de recuperació, transformació i resiliència a la Delegació del Govern de la Comunitat Valenciana.

Galeria multimèdia

Imatges

Lliurament del Premi Ramon Batalla a l'actor Nanny Cogorno_2 Lliurament del Premi Ramon Batalla a l'actor Nanny Cogorno_3 Lliurament del Premi Ramon Batalla a l'actor Nanny Cogorno_1
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es