Inici -> └rees -> Proximitat -> NotÝcies de proximitat

Vila-real colĚlabora amb Gats de Barri en una recollida solidÓria de productes per a atendre les col˛nies felines

dissabte, 7 de maig de 2022

Vila-real colĚlabora amb Gats de Barri en una recollida solidÓria de productes per a atendre les col˛nies felines

L'Ajuntament de Vila-real, conjuntament amb l'Associaciˇ Gats de Barri, durÓ a terme una recollida solidÓria de productes de primera necessitat per a gats, amenitzada amb una classe d'entrenament funcional a cÓrrec de l'entrenador Frank Cachero, que tindrÓ lloc el diumenge 15 de maig de 10 a 12 hores a la plaša Major.

"Actualment Vila-real compta amb mÚs de 20 col˛nies felines que no poden quedar desateses, per aix˛, el que busquem aconseguir amb aquesta recollida solidÓria Ús sobretot aliments, productes de neteja i d'higiene o altres productes de primera necessitat", explica la regidora de Benestar Animal, Miriam Caravaca, qui afig que l'esdeveniment a mÚs comptarÓ amb la presŔncia de l'entrenador i esportista Frank Cachero, que donarÓ una classe d'entrenament funcional gratu´ta per a qualsevol persona que desitge unir-se.

Gats de Barri ha facilitat una llista amb els productes que necessiten per a dur a terme la seua labor de cura animal: llet en pols, arena, pinso gastrointestinal, pinso per a gats adults i cries, patÚ per a adults i cries, patÚ de recuperaciˇ, utensilis de neteja i desinfecciˇ, gases, sŔrum, travessers, pipetes, areners i pales, cristalmina i antisŔptic.

L'Ajuntament de Vila-real mantÚ una colĚlaboraciˇ contÝnua amb Gats de Barri, amb la finalitat de millorar les condicions de vida de les col˛nies felines, a mÚs de mantenir controlada la poblaciˇ. Per aix˛, actualment s'estan duent a terme accions com el programa de control de col˛nies felines o el programa de formaciˇ d'alimentadores.

Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es