Inici -> Àrees -> Relacions institucionals -> Notícies

Benlloch destaca la importància del col·legi British School per a Vila-real i anuncia una futura col·laboració per a treballar en la internacionalització de la ciutat

dissabte, 7 de maig de 2022

Acte oficial del 25é aniversari del col·legi British School of Vila-real_3

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, i la regidora de Relacions Institucionals, Noelia Samblás, han participat hui en l'acte oficial de commemoració del 25é aniversari del centre educatiu British School of Vila-real. Benlloch ha lliurat una al·legoria de la fundació de la ciutat a la directora del centre, Rhian Cross, i ha destacat com un projecte pioner a la província en educació bilingüe ha sabut consolidar-se i crear oportunitats. A més, ha convidat el centre a visitar l'Ajuntament i conéixer la història de Vila-real en una pròxima visita guiada que es farà en anglés.

"Per a Vila-real i per a tota la província és un orgull tenir un col·legi com aquest, dins del top 50 de millors col·legis de l'àmbit nacional. Un centre que ha sigut clau per a la història de Vila-real i per a ser la ciutat que som", ha destacat l'alcalde. "Hui, més que mai, és important cooperar en un món global en el qual només es pot encarar en garanties el futur parlant i l'anglés com a llengua és fonamental. Després de dos anys tan durs, m'alegra especialment veure el col·legi ple d'alegria en el seu quart de segle d'història", afegeix Benlloch, que ha agraït la invitació i l'acollida. També ha felicitat a Carmen Cones, profesora del centre que ha complit 50 anys i està en el centre des dels seus inicis.

L'alcalde ha plantejat a la directora que l'Ajuntament treballarà en un conveni de col·laboració amb el col·legi perquè ajude la ciutat en el procés d'internacionalització, per al qual es va crear fa uns mesos la Regidoria d'Internacionalització i Projectes Europeus. "La nova Vila-real del segle XXI té per primera vegada un regidor i un departament dedicats a la internacionalització i la potenciació dels idiomes", incideix Benlloch, que recorda també la importancia d'haver aconseguit aquesta legislatura l'Escola Oficial d'Idiomes a Vila-real.

Més fotografies, al Flickr de l'Ajuntament de Vila-real

Galeria multimèdia

Imatges

Acte oficial del 25é aniversari del col·legi British School of Vila-real_1 Acte oficial del 25é aniversari del col·legi British School of Vila-real_2 Acte oficial del 25é aniversari del col·legi British School of Vila-real
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es