Inici

Vila-real acull durant les seves Festes Patronals la campanya de Ecovidrio 'Fiestas con eco'

dijous, 12 de maig de 2022

Ecovidrio, l'entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge dels residus d'envasos de vidre a Espanya, en col·laboració amb l'Ajuntament de Vila-real, posa en marxa, durant les Festes Patronals, la campanya de sensibilització "Fiestas con eco" per a promoure el reciclatge de vidre entre tots els festers i veïns del municipi.

La iniciativa té com a objectiu superar la taxa de reciclatge de vidre proposada per Ecovidrio durant els mesos de maig i setembre respecte al mateix període de l'any anterior. Si el municipi aconsegueix superar el repte, Ecovidrio li farà lliurament del guardó 'Fiestas con eco', que reconeix la implicació en la campanya de la ciutadania i els seus festers per a aconseguir unes festes més sostenibles.

Per a reforçar la campanya, educadors ambientals visitaran el municipi i recorreran les principals zones on té lloc l'activitat festera per a informar els festers del repte plantejat i animant a la ciutadania a reciclar vidre i a participar en jocs i reptes a canvi d'una exclusiva motxilla amb el disseny de la imatge de la campanya 'Fiestas con eco'.

En concret, els educadors ambientals estaran el dissabte 14 de maig, d'11.00 a 15.00 hores, en el centre històric i l'avinguda de la Murà encreuament amb el Carrer de Ramón y Cajal; i el divendres 20 de maig, de 18.00 a 22.00 hores, en l'àrea on se celebra les activitats de "jugant jugant" , al Beer Rock i a la Plaça Llaurador al macro sopar de germanor.

Els festers podran pujar les seves fotos més sostenibles a les RRSS amb l'etiqueta #FiestasConEco.

Segons les últimes dades disponibles corresponents a 2021, els ciutadans de Vila-real van reciclar un total de 532.460 quilograms d'envasos de vidre. Això suposa que cada ciutadà va reciclar una mitjana de 10,41 quilograms de vidre. Respecte a la taxa de contenerización, Vila-real se situa amb una mitjana de 257 habitants per contenidor, comptant en l'actualitat amb un total de 199 iglús per als residus d'envasos de vidre instal·lats en el municipi.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es