Inici -> Ajuntament -> Alcalde -> Activitat

Vila-real inicia les primeres festes postcovid amb l'obertura de la festa i la inauguració del Recinte de la Marxa i la Fira Gastronòmica

divendres, 13 de maig de 2022

Obertura de les festes de Sant Pasqual 2022

Vila-real ja està en festes, les primeres que se celebren amb normalitat després de la pandèmia. La Fira i Festes de Sant Pasqual han començat hui amb la tradicional obertura de la festa al jardí de Jaume I, amb volteig de campanes i descàrrega de coets. L'alcalde, José Benlloch; el regidor de Festes, Diego A. Vila; el president de la Junta de Festes, Toni Carmona; la reina, Maria Carmona; la seua cort d'honor i els regidors i regidores de l'Ajuntament han participat en l'acte. Seguidament, s'han traslladat al Recinte de la Marxa per a inaugurar aquest punt de trobada.

L'inici de les festes ha continuat després amb la inauguració de la Fira Gastronòmica, a l'avinguda de la Murà, on la presidenta de la Comissió de Penyes, Susana García Casalta, ha protagonitzat la Crida a la Festa amb la lectura del pregó de Batiste Carceller Ferrer.

També al recinte de la Fira Gastronòmica ha començat la campanya Coneixement!, per a prevenir del consum d'alcohol i drogues durant les festes, amb el lema "Aquestes festes toca donar la cara: Coneixement!", organitzada per la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA), de la Regidoria de Sanitat.

Més fotografies, al Flickr de l'Ajuntament de Vila-real

Galeria multimèdia

Imatges

Obertura de les festes de Sant Pasqual 2022_1 Obertura de les festes de Sant Pasqual 2022_3 Obertura de les festes de Sant Pasqual 2022_2
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es