Inici -> Àrees -> Festes -> Junta de Festes

L'ambient de germanor i sana competència culinària retorna al centre de la ciutat amb el Concurs de paelles

dissabte, 14 de maig de 2022

Concurs de paelles de Sant Pasqual 2022

El 82é Concurs de paelles ha protagonitzat la jornada festiva d'aquest dissabte a Vila-real. L'acte, organitzat per la Junta de Festes i la Comissió de Penyes, ha reunit centenars de persones a l'avinguda de la Murà, en un ambient de germanor i sana competència culinària. Després de la deliberació del Jurat, la penya Guayabó ha resultat guanyadora, seguida de les penyes No Problem, en segon lloc, i Kalauela, en tercer lloc. La reina de les festes, Maria Carmona, i la seua cort d'honor han entregat els premis als guanyadors.

D'altra banda, la Regidoria d'Agricultura, Sostenibilitat, Transició Ecològica, Energètica i Medi Ambient i l'entitat Ecovidrio han activat aquest matí la campanya Festes amb Eco per a conscienciar sobre la importància de reciclar el vidre que es genera, especialment en els casals, durant la celebració dels festejos patronals.

El retorn del bou al carrer també ha marcat la jornada de hui en les festes de Sant Pasqual, amb el correbou de bous braus i el bou per la vila.

Més fotografies, al Flickr de l'Ajuntament de Vila-real

Galeria multimèdia

Imatges

Concurs de paelles de Sant Pasqual 2022_2 Concurs de paelles de Sant Pasqual 2022_1 Concurs de paelles de Sant Pasqual 2022_4

Veure més imatges

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es