Inici -> Àrees -> Festes -> Junta de Festes

Vila-real ret homenatge a Vicentica Usó i Salvador Sifre, la dona i l'home de més edat

diumenge, 15 de maig de 2022

Homenatge a Vicentica Usó i Salvador Sifre, la dona i l'home més majors de Vila-real _1

Vila-real ha celebrat hui l'acte d'homenatge a la dona i l'home de major edat de la ciutat. Vicenta Usó, que enguany complirà 101 anys, i Salvador Sifre, de 98 anys, han rebut l'homenatge de mans de l'alcalde, José Benlloch, i la reina de les festes, Maria Carmona, en nom de tota la ciutat. A l'acte, que ha tingut lloc al Convent, espai d'art, han assistit familiars dels homenatjats a més de representants de la corporació municipal i la Junta de Festes.

Prèviament, s'ha oficiat la missa a la capella del Crist de l'Hospital, que ha comptat amb l'actuació del Cor Ciutat de Vila-real Fundació Caixa Rural, dirigit per Miguel Alepuz.

La jornada festiva d'aquest diumenge s'ha completat amb altres actes com la missa en honor a sant Isidre Llaurador, a l'església Arxiprestal, organitzada per l'Agrupació Local d'Agricultors i el Consell Agrari, i l'homenatge a l'estàtua del Llaurador, reproducció de l'original de Llorens Poy, situada enfront de la seu de la Fundació Caixa Rural Vila-real.

A més, a la plaça Major s'ha celebrat una recollida solidària d'aliments bàsics per a felins organitzada per Gats de Barri, en col·laboració amb la Regidoria de Benestar Animal, amenitzada amb una classe d'entrenament personal a càrrec de Frank Cachero.

Més fotografies, en el Flickr de l'Ajuntament de Vila-real.

Galeria multimèdia

Imatges

Homenatge a Vicentica Usó i Salvador Sifre, la dona i l'home més majors de Vila-real Missa de Sant Isidre Llaurador_4 Homenatge de Sant Isidre Llaurador

Veure més imatges

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es