Inici -> Àrees -> Esports -> Notícies esports

El Congrés Turesport cita estudiants, professionals i empreses en el marc de la primera fira de turisme esportiu

dimecres, 18 de maig de 2022

El congrés de Turesport cita a estudiants, professionals i empreses en el marc de la primera fira de turisme esportiu

El Congrés Turesport es convertirà en el lloc de trobada entre estudiants, professionals i empreses relacionades amb l'activitat física, el turisme i l'esport. L'esdeveniment, que tindrà lloc els dies 26 i 27 de maig al Molí del Termet en el marc de la Fira Turesport, persegueix crear sinergies entre les empreses i institucions del sector turístic i esportiu de la província i conéixer experiències d'èxit en el sector en altres localitzacions. Les inscripcions ja estan obertes a través del web www.turesport.es, amb dues possibilitats d'assistència: presencial o en línia.

La programació del Congrés està dividida en ponències, taules redones, tallers, debats i experiències esportives i turístiques en el medi natural del Termet. L'elecció d'aquest espai és la clau que permet als invitats estar envoltats de natura i celebrar el Congrés a l'exterior. En aquesta trobada es tractaran col·loquis de temàtiques com ara sinergies públiques i privades, turisme internacional, el nou fenomen turístic i el turisme sostenible, inclusiu i accessible. A més, l'esdeveniment comptarà amb els ambaixadors olímpics Roberto Bautista, Sebastián Mora, David Casinos i Pau Torres, a més de la presència del president de la Diputació de Castelló, José Martí.

El Congrés Turesport ofereix una experiència completa per als participants, amb esmorzar, dinar i sopar, a més de la visita a les instal·lacions del Villarreal CF o provar les experiències esportives que hi haurà en el marc de Turesport. La Fira se celebrarà del 26 al 29 de maig i, com relata el seu director, Pedro Nebot, "s'ha dissenyat com un esdeveniment experiencial que serà el punt de trobada de les més de 70 empreses de turisme esportiu i actiu de la província. Els visitants podran gaudir d'aquesta fira vivencial en un lloc com el Termet que és l'idoni per a fer-ho i les empreses podran contactar i descobrir ofertes per tal de crear sinergies que milloren els seus resultats en el futur".

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es