Inici

La programació de Sant Pasqual arriba al WhatsApp amb el primer assistent virtual de les festes

dimecres, 18 de maig de 2022

La programació de Sant Pasqual arriba al WhatsApp amb el primer assistent virtual de les festes_1

Les festes de Sant Pasqual estan en WhatsApp. L'Ajuntament de Vila-real i la Fundació Caixa Rural Vila-real han llançat aquestes festes, les primeres després de la pandèmia per la covid-19, un assistent virtual per a facilitar l'accés de la ciutadania a la informació dels actes de festes a través de WhatsApp. L'assistent virtual, desenvolupat per la Càtedra de Negoci Conversacional de la Universitat de València i les empreses Woztell i Sanuker, forma part del projecte WhatsApping Vila-real, que persegueix la transformació digital del teixit socioeconòmic de la ciutat mitjançant l'ús de la tecnologia mòbil.

WhatsApping Vila-real, que té previst començar el mes de juny amb una sèrie de tallers i sessions formatives, permetrà als negocis i comerços de la ciutat l'accés a llicències gratuïtes de programari per a l'ús de WhasApp d'última generació com a eina per a la millora de la competitivitat. Com a antesala a aquest projecte, i amb la intenció de començar a acostar a la ciutadania els beneficis de la nova tecnologia de WhatsApp de tercera generació, l'Ajuntament i la Fundació Caixa Rural de Vila-real han posat en marxa un assistent virtual per a aquestes festes de Sant Pasqual. Per a utilitzar-lo només cal guardar el número 964538657 en l'agenda del mòbil, a través de codi QR o mitjançant l'enllaç https://wa.me/34964538657. Una vegada s'ha contactat amb el número, un primer missatge de salutació inicia la conversa amb l'assistent virtual.

El xat ha sigut desenvolupat amb una llicència de programari sense cost econòmic, idèntica a les que s'entregaran als ciutadans i entitats que participen en els tallers, formacions, xarrades o consultories que es desenvoluparan a partir de juny, i estarà actiu durant tot el període de festes. Es pot utilitzar tantes vegades com es desitge.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es