Inici -> Àrees -> Esports -> Notícies esports

El Gran Premi Vila-real presenta la 74a edició amb 16 equips i 96 corredors

dijous, 19 de maig de 2022

El Gran Premi Vila-real presenta la seva 73 edició amb 16 equips i 96 corredors

Una bona quantitat d'aficionats al ciclisme han participat aquesta vesprada a Vila-real en la presentació del 74 Gran Premi Vila-real que eixirà demà al migdia des de la plaça Major de la localitat vila-realenca. L'organització del Club Ciclista Vila-real ha repetit el passeig amb bici amb aficionats i els equips participants de la prova que es va iniciar amb la 70 edició i que l'any passat no es va efectuar per la pandèmia del coronavirus. Pascual Falcó Sala, membre del Club Ciclista Vila-real i un dels organitzadors de la prova ha manifestat que "és una manera de fer partícip la gent de Vila-real i voltants de la carrera ciclista més antiga que s'organitza a Espanya. Una bona oportunitat de rodar amb ciclistes elit pels carrers de la nostra localitat".

Pel que fa a temes esportius, enguany la Vila-real Morella Vila-real ha aconseguit reunir 16 equips ciclistes, i ha demostrat així que, malgrat ser la prova degana del ciclisme en ruta d'Espanya, manté un excel·lent estat de forma i genera una gran expectació en el panorama ciclista nacional, a pesar que l'any passat es va reduir a un sol dia i la seua edició del 2020 es va haver de suspendre per la pandèmia. Així, les dues etapes comptaran amb la participació de l'equip local Passarella Lucciola Team i dels equips espanyols: La Tova-Huesca la Magia; Brocoli Mecánico-Sakata; Essax; ULBsports-Safifruits; Drone Hopper Gsport; Valverde Team-Terrafecundi; Controlpack Badia; Pemoy; Caja Rural-Seguros RGA; Telcom-On Clima; Arabay CYC Friendly; Bici Rodríguez-Extrem; Cidade de Lugo; Esetec-Salazones R. Fuen i l'equip israelià Israel Cycling Team.

Aquests 6 equips hauran de completar la primera etapa que sortirà demà divendres a les 13.00 h de la plaça Major de Vila-real i que recorrerà els 137 quilòmetres fins a Morella, amb una mitjana prevista de 40 km/h i que transcorrerà pels ports de Culla (2a categoria), Ares (1a categoria) i finalitzarà a Morella (3a categoria). L'endemà, segona etapa que sortirà de Morella a les 10.00 hores i que recorrerà 126 quilòmetres fins a Vila-real, passa per Culla que es considera port de segona categoria.

Enguany, ha canviat el recorregut de la primera etapa i de la segona i s'ha incorporat el pas per Culla, amb el que segons Pascual Falcó "dotem de major espectacularitat a la prova i fem un recorregut molt similar al que va fer una etapa de la Vuelta el 2019, que va finalitzar en el mític Coll d'Ares pel qual tantes i tantes vegades ha passat el Gran Premi Vila-real de Ciclisme".

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es