Inici -> Àrees -> Esports -> Notícies esports

Carlos Collazos guanya a Morella en la primera etapa del 74é Gran Premi Vila-real

divendres, 20 de maig de 2022

Primera etapa del 74 GP Vila-real

Carlos Collazos, de l'equip Drone Hopper-GSport, s'ha fet amb la victòria en la primera etapa de la 74a edició del Gran Premi de Vila-real, que ha eixit de la plaça Major rumb a la capital dels Ports. El podi l'han completat Alberto Álvarez i David Delgado del Bicicletas Rodríguez Extremadura. Collazos ha liderat la carrera des del port de muntanya de Culla i ha sigut en el següent port d'Ares quan ha augmentat la distància amb el cap de carrera, distància que ha aconseguit mantenir fins al final de la prova.

Collazos s'ha fet, a més de l'etapa patrocinada per l'Ajuntament de Vila-real, amb la general de regularitat patrocinat per Fundació Caixa Rural de Vila-real, el millor ciclista provincial de la Diputació de Castelló i la general de muntanya patrocinada pel Servei Municipal d'Esports de Vila-real. Per part seua, Juan José Pérez, del Brocoli Mecánico-Sakata, s'ha emportat el mallot de metes volants de Facsa. El millor sub-23 de la jornada ha sigut Alberto Álvarez, del Bicicletas Rodríguez-Extremadura, patrocinat per Peryser. La general per equips ha sigut per a Drone Hopper GSport.

La primera fugida de la jornada l'han protagonitzada Luncan Serban, del Drone Hopper-GSport, Rotem Tene, de l'Israel Academy, David Kovacs del Telco'm-ON Clima-Osès i Fernando Rodríguez, del Bicicletas Rodríguez-Extremadura. A pesar que havien aconseguit una distància de més de tres minuts amb l'escamot, en l'ascens a Culla el grup format per Juan José Pérez, del Brocoli Mecánico-Sakata, José Alcaina, del Controlpack, i el ciclista de l'Alcora, Carlos Collazos.

Demà es disputarà la segona etapa entre la capital dels Ports i Vila-real i en aquesta jornada es decidiran totes les classificacions amb els 16 equips participants.

Galeria multimèdia

Imatges

Primera etapa del 74 GP Vila-real_1 Primera etapa del 74 GP Vila-real_2
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es