Inici -> └rees -> Normalitzaciˇ LingŘÝstica -> NotÝcies

Normalitzaciˇ LingŘÝstica convoca les subvencions per a fomentar l'˙s del valenciÓ per les entitats locals

dilluns, 30 de maig de 2022

 Noelia Samblßs, regidora de Normalitzaciˇ LingŘÝstica

La Regidoria de Normalitzaciˇ LingŘÝstica ha obert la convocat˛ria de subvencions per a les associacions sense Ónim de lucre d'Ómbit local que promoguen l'˙s del valenciÓ. Les solĚlicituds poden presentar-se a travÚs de la seu electr˛nica de l'Ajuntament de Vila-real, on poden consultar-se tambÚ les bases de la convocat˛ria, dotada amb 10.000 euros.

"L'Ajuntament de Vila-real estÓ absolutament compromÚs amb la nostra llengua, el valenciÓ, i amb la promociˇ i normalitzaciˇ del seu ˙s en tots els Ómbits. Amb aquest objectiu, convoquem aquesta lÝnia d'ajudes, que s'incrementa sensiblement enguany fins als 10.000 euros, per a afavorir l'˙s del valenciÓ en totes aquelles activitats que organitzen les nostres associacions locals", valora la regidora de Normalitzaciˇ LingŘÝstica, Noelia Samblßs. La finalitat de les subvencions Ús finanšar projectes que promoguen el valenciÓ en les activitats de les entitats beneficiÓries, per exemple calendaris, cartells o dÝptics en valenciÓ.

El termini de 20 dies hÓbils per a presentar les solĚlicituds d'ajuda finalitzarÓ el 23 de juny de 2022. Les associacions que reben la subvenciˇ hauran de fer constar el patrocini de la Regidoria de Normalitzaciˇ LingŘÝstica tant en les activitats com en els materials que es presenten a la convocat˛ria. Aquestes ajudes estan regulades per l'Ordenanša reguladora de concessiˇ de subvencions econ˛miques a associacions sense Ónim de lucre d'Ómbit local per a la promociˇ i ˙s del valenciÓ aprobada el 2015.

Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es