Inici -> Àrees -> Esports -> Notícies esports

La fira Turesport comptabilitza més de 4.000 visitants que han acudit per a conéixer l'oferta esportiva i turística de la província

diumenge, 29 de maig de 2022

Activitats de Turesport al Termet

Turesport tanca la seua primera fira provincial amb més de 4.000 visitants que han acudit per a conéixer l'oferta esportiva i turística de la província de Castelló. Totes les persones que han acudit han tingut l'oportunitat de provar una mostra de l'àmplia oferta d'activitats que es poden dur a terme a Castelló i de gaudir d'una experiència única.

Durant aquests quatre dies han pogut veure l'extens mapa d'activitats que es poden realitzar sense eixir de la província. Les empreses participants tant en la fira com en el congrés han sigut Villarrel CF, Roots Centre Esportiu, Surfers Castellón, Penyagolosa Trails, CastellónArena, Equinatura Espadán, Láser Combat, Marina d'Or, Ciutat del Ciclisme, Hotel de Jérica, SMS Electrics, València Color Tours, Inturesport, Fundació Globalis, Mediterranean Epic, Infinitri, Montemar Motor, Nucs, Kidom, Viunatura, Mediterranean Bike Tours, Feel Yoga i Coves de Sant Josep a més de moltes altres que s'han acostat a conéixer l'esdeveniment.

Tots els que s'han acostat al Termet, a més d'informar-se, han pogut muntar a cavall, usar el caiac, el paddle surf, escalar, fer ioga sobre l'aigua i jugar a tennis o practicar combats de làser. El paratge natural ha estat ple durant aquests quatre dies de cursos escolars, famílies i amics que s'han acostat per a gaudir de la fira que a més ha servit per a mostrar el paratge del Termet a les persones visitants.

A més, com a activitat més especialitzada per als estudiants i treballadors s'ha organitzat el I Congrés de Turisme i Esport de la província de Castelló que ha suposat una eina d'orientació i oportunitat laboral i acadèmica. Aquestes jornades han buscat les sinergies publicoprivades, s'ha parlat sobre turisme esportiu internacional, el nou fenomen turístic de turisme sostenible, inclusiu i accessible. D'altra banda, es van realitzar taules redones amb els ambaixadors olímpics de la província.

Turesport ha aconseguit, en aquest primer any, valorar la col·laboració entre les empreses del sector del turisme i de l'esport, gràcies a la participació dels visitants i de les empreses s'ha posat sobre la taula el debat sobre la necessitat de poder fer esport en el paratge natural de la província de Castelló aprofitant la riquesa climàtica i mediambiental.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es