Inici -> La teua ciutat -> Joventut -> Notícies joventut

Les VIII Jornades de l'Orgull Friqui tornen a Vila-real després de dos anys d'aturada per la pandèmia

dimarts, 31 de maig de 2022

Cartell de les Jornades de l'Orgull Friki _1

Després de dos anys d'aturada per la pandèmia, tornen les Jornades de l'Orgull Friqui a Vila-real. L'esdeveniment, que compta amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut, està dedicat a celebrar el Dia mundial de l'Orgull Friqui, que es commemora el 25 de maig, i que coincideix amb l'estrena de la pel·lícula Star Wars el 1977.

El dissabte 4 i el diumenge 5 de juny, al Centre de Congressos, Fires i Trobades, es realitzaran una sèrie d'activitats organitzades per Otakuonda, juntament amb altres entitats i associacions, enfocades a tot tipus de públic per a conéixer millor les cultures japoneses i del videojoc. A més, hi haurà parades en les quals es podran comprar productes relacionats amb el món del videojoc i del cine.

Les activitats previstes passen per un concert de Malparlat, grup de rap en valencià, una xarrada de Sentit Aràcnid, uns youtubers pioners en la plataforma per ser els primers a parlar sobre temàtica friqui en valencià, concurs de ball, fotografia i de cosplay (disfresses relacionats amb temes d'anime i videojocs). També hi haurà parades en les quals es podrà adquirir roba personalitzada i, a més, hi haurà exposicions d'art, firmes d'autors independents i tallers infantils en els quals els xiquets també podran aprendre i gaudir. Els horaris de les VIII Jornades de l'Orgull Friqui són el dissabte 4, de 10.00 a 20.00 h, i el diumenge 5, de 10.00 a 19.00 h. L'entrada és gratuïta i es pot aconseguir ací.

Galeria multimèdia

Imatges

Cartell de les Jornades de l'Orgull Friki
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es