Inici -> Àrees -> Policia Local -> Notícies de la policia

La Generalitat Valenciana reconeix huit agents de la Policia Local i un veí de la ciutat per vetllar per la seguretat pública

dijous, 2 de juny de 2022

Lliurament de condecoracions de la Generalitat a la Policia Local de Vila-real

La Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública ha reconegut la tasca de huit agents i un veí de Vila-real per vetllar per la seguretat pública. En concret, la Generalitat ha fet una felicitació pública a títol individual als agents Carlos Navarro i José Luis Bueso, per l'auxili prestat per a evitar un suïcidi, i una condecoració honorífica al veí Patric Norambuena per la seua col·laboració decisiva amb la Policia Local en aquest mateix cas. També s'ha fet una felicitació pública a títol individual als agents Santiago-Miguel Ferrer, Sandra Felip, Antoni Vicent Estruch, Fernando Jiménez, Alejandro Rodrigo i Carlos Escorihuela. En aquest cas, els agents van ajudar un home que va patir una parada cardiorespiratòria mentre estava conduint per la ciutat.

La regidora de Seguretat, Silvia Gómez, i el comissari principal José Ramón Nieto han acompanyat els condecorats durant l'acte.

Galeria multimèdia

Imatges

Lliurament de condecoracions de la Generalitat a la Policia Local de Vila-real_1
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es