Inici -> Ajuntament -> Alcalde -> Activitat

El XIX Simposi de Fotografia i Naturalesa reuneix a Vila-real naturalistes i experts en divulgació científica

divendres, 3 de juny de 2022

XIX Simposi Internacional de Fotografia i Naturalesa

Vila-real ha obert aquest divendres el XIX Simposi Internacional de Fotografia i Naturalesa, organitzat per EDC Natura-Fundació Omacha, que se celebra durant aquest cap de setmana amb la participació d'experts naturalistes i científics que presentaran els seus treballs a l'Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner i el Centre d'Educació Ambiental del Termet. La inauguració ha comptat amb la participació de l'alcalde, José Benlloch. Posteriorment, Andrés Santos ha presentat l'exposició "Dinosauria", situada a l'entrada de l'Auditori. 

En la gala de lliurament dels premis honorífics EDC Natura s'ha premiat Vicente Urios pel seu treball acadèmic i d'investigació sobre ocells i carnívors (Premi a la Investigació Científica Ramón Margalef); Yanina Maggiotto, pel seu treball en birdwatching i turisme de naturalesa (Premi Josef Cavanilles); María Caldés, jove fundadora del grup R&B Castebrota (Premi Amigo Félix) i Patricia Marco i Alba Serrano, alumnes del col·legi Santa María, pel seu article "Triops Cancriformis, com sobreviure al canvi climàtic" (Premi Jane Goodall).

Més fotografies, al Flickr de l'Ajuntament de Vila-real

Galeria multimèdia

Imatges

XIX Simposi Internacional de Fotografia i Naturalesa _1 XIX Simposi Internacional de Fotografia i Naturalesa _2 XIX Simposi Internacional de Fotografia i Naturalesa _3
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es