Inici -> Àrees -> Esports -> Notícies esports

La piscina del Termet reobri el 18 de juny amb normalitat després de dos anys de restriccions per la pandèmia

dimecres, 8 de juny de 2022

La piscina del Termet reobri el 18 de juny amb normalitat després de dos anys de restriccions per la pandèmia

El regidor d'Esports i Salut, Javier Serralvo, i el responsable del Servei Municipal d'Esports (SME), José Ramón Cantavella, han anunciat que la piscina del Termet obrirà les seues portes aquest dissabte 18 de juny fins al 3 de setembre, després de dos anys amb restriccions a causa de la pandèmia. A més, les instal·lacions recuperen el seu aforament màxim, de 350 persones simultànies, de manera que donarà servei a clubs, activitats, socis de l'SME i usuaris en general durant l'estiu.

L'horari fixat pel Servei Municipal d'Esports és de 9.30 a 20.30 hores, de dilluns a diumenge. La piscina tindrà dos usos diferenciats: natació en carrils, a la disposició dels socis i dels clubs esportius de natació de la ciutat, per als quals caldrà fer la reserva prèviament. D'altra banda, la piscina es podrà utilitzar per al bany lliure, sense necessitat de reserva prèvia, disponible per a socis i per a usuaris lliures, per als quals a més, "s'habilitarà un carril de natació continu per a aquells banyistes que no siguen socis i que vulguen entrenar en lloc de fer bany lliure", tal com ha explicat Cantavella.

Els socis podran accedir a la piscina presentant el seu carnet, i "els no socis hauran d'anar a la piscina Yurema Requena en els horaris habituals i traure un bo de deu usos", afirma el regidor Javier Serralvo. El bo per a utilitzar la piscina tindrà un cost de 15 euros per als majors de 13 anys, i 7 euros per als menors de 13 anys.

Serralvo recorda que per als socis de l'SME també està a la seua disposició la piscina del Club de Tennis, que obrirà a partir del 18 de juny, fins al 31 d'agost, en la qual s'han habilitat dos carrils per a un màxim de 20 socis simultanis en períodes de 2 hores, i hauran de reservar-se a través de l'aplicació Deporsite. L'horari serà d'11.00 a 20.00 hores.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es